کد خبر:۷۰۶
۱۱:۰۸
۱۴۰۵/۰۸/۱۳
ادعای العربی الجدید:

موافقت آمریکا با پیش‌نویس تفاهم ارائه‌شده به ایران

در ماه‌های گذشته، موضوع تدوین یک یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا به‌عنوان چارچوبی برای توقف درگیری‌ها و فراهم کردن زمینه مذاکرات جامع‌تر مطرح بوده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اعتدال،

مذاکرات ایران و آمریکا

روزنامه «العربی الجدید» به نقل از منابع نزدیک به تیم میانجی‌گری گزارش داد که آمریکا با پیش‌نویس یادداشت تفاهمی که هیئت قطری روز دوشنبه به تهران ارائه کرده، موافقت کرده است. به گفته این منابع، عربستان و امارات نیز پس از اطلاع از مفاد این یادداشت تفاهم، موافقت خود را اعلام کرده‌اند.

این گزارش همچنین حاکی است که تهران و واشنگتن در موضوع پرونده هسته‌ای ایران و دارایی‌های بلوکه‌شده، امتیازاتی به یکدیگر داده‌اند.

پیشینه مذاکرات

در ماه‌های گذشته، موضوع تدوین یک یادداشت تفاهم میان ایران و آمریکا به‌عنوان چارچوبی برای توقف درگیری‌ها و فراهم کردن زمینه مذاکرات جامع‌تر مطرح بوده است.

 گزارش‌های پیشین حاکی از آن بود که محورهای مورد بحث شامل وضعیت برنامه هسته‌ای ایران، رفع تحریم‌های آمریکا، آزادسازی دارایی‌های مسدودشده ایران و بازگشایی مسیر کشتیرانی در تنگه هرمز بوده است.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده از مفاد پیش‌نویس‌های قبلی، قرار بود پس از توافق اولیه، یک دوره مذاکراتی برای دستیابی به توافق نهایی آغاز شود.

با این حال، موافقت آمریکا با پیش‌نویس یادداشت تفاهم، به‌تنهایی به معنای توافق نهایی دو طرف نیست و موضع رسمی تهران و جزئیات متن مورد توافق همچنان برای ارزیابی چشم‌انداز مذاکرات اهمیت دارد.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha
جدیدترین اخبار