کد خبر: ۲۷۰۳۱۹
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴
بانک‌ها غلط می‌کنند با پول مردم بنگاه‌داری کنند! این جمله اشاره به بخشی از سخنان رهبر انقلاب در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت بود که با انتقاد مجدد از بنگاه داری بانک ها تاکید شده بود: بانک ها غلط می کنند با پول مردم برای خودشان امکانات درست کنند.

اعتدال -

نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی بانک ها را به عنوان یکی از عوامل گرانی مسکن، سکه، طلا و ارز دانست و گفت: مردم از پوستر چاپ کردن و سخنرانی خسته شدند پس مسئولان به جای سخنرانی و زدن بیلبورد و تیزر تبلیغاتی عملکرد مشخصی در این حوزه داشته باشند.

به گزارش جمهوریت شهرداری تهران هفته گذشته با مضمون سخنان رهبر معظم انقلاب در خصوص مذمت بنگاه داری بانک ها در کشور ، بیلبوردی بزرگی در میدان ولی عصر نصب کرد ولی بلافاصله و شبانه آنرا برچید و این اقدام شائبه فشار بانک ها بر شهرداری را دامن زد، گویی مسوولان فرهنگی شهر که ژست دفاع از فرمایشات رهبری را گرفته بودند به راحتی در برابر زر و زور بانک ها تسلیم شدند.


یه این بهانه خبرنگار جمهوریت  با محمدحسن آصفری عضو کمیسیون صنایع مجلس در خصوص فعالیت های بانک ها و نظارت بر آن به گفت و گو نشست .

نماینده اراک اولا در انتقاد به اقدام شهرداری تهران گفت: با بیلبورد زدن نمی‌توان جلوی بنگاه داری بانک ها را گرفت مردم از پوستر چاپ کردن و سخنرانی خسته شدند پس مسئولان به جای سخنرانی و زدن بیلبورد و تیزر تبلیغاتی عملکرد مشخصی در این حوزه داشته باشند.

عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: بانک ها درآمدهای بسیار زیادی دارند که متاسفانه به جای هزینه در تولید، اشتغال و اعطای تسهیلاتی همچون مسکن و ازدواج در حوزه بنگاه داری همچون خرید املاک، ارز و طلا صرف می شود.

وی توضیح داد: بنگاه داری صرفا خرید ملک نیست؛ متاسفانه بانک ها به جای اعطای تسهیلات در حوزه خرید و فروش ارز یا وام دادن با سودهای کم به یکدیگر ورود می کند که اثرات تورمی به دنبال دارد. این ها همه به خاطر نبود نظارت است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه املاک و ساختمان های بانک ها خالی و بدون استفاده است، افزود: بانک ها اقدام به تصرف املاک کسانی می کنند توان پرداخت اقساط را ندارد بعد همین ملک را خالی نگه می دارند تا بعد از افزایش نرخ مسکن آن را با سود هنگفت به فروش برسانند؛ بانک ها یکی از عوامل گرانی مسکن، سکه، طلا و ارز هستند.

آصفری تاکید کرد: باید وزارت اقتصاد و بانک مرکزی ورود جدی به بنگاه داری داشته و به جای اینکه جلوی پرداخت تسهیلات توسط بانک ها را بگیرد، آن ها را بازخواست کند تا اموالشان را مشخص کند؛ این موضوع در برنامه هفتم آمده و بانک ها موظف به به‌روزرسانی تمامی املاک، اموال و دارایی های خود در سامانه بانک مرکزی می شوند.مصوبه ای که می تواند جلوی بنگاه داری بانک ها را بگیرد.

وی درباره اینکه چرا علی رغم تاکید رهبری همچنان بانک ها به بنگاه داری مشغولند گفت: این موضوع به عدم نظارت برمی‌گردد؛ اگر نهادهای نظارتی و در راس آن مجلس ورود داشته باشد شاهد چنین رفتارهایی نخواهیم بود. متاسفانه بانک ها برخی از دستگاه ها و مجموعه ها را آبستن خودشان کرده و آن دستگاه به دلیل گرفتن تسهیلات دیگر جرات ندارد سراغ بانک ها برود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه‌های کسب و کار
عکس خبری