کد خبر: ۲۶۹۶۲۳
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۶
دانستن اطلاعات دررابطه‌با ورق استیل بگیر و نگیر این زمینه را مهیا می‌کند تا راحت‌تر بتوانیم بهترین نوع استیل‌های ورقه‌ای را برای صنایع مد نظر خود انتخاب کنیم.

مهم ترین تفاوت های ورق استیل بگیر و نگیر

 

ورق‌های استیل بگیر و نگیر دو نوع ورق هستند که از جنس فولاد ساخته شده‌اند و در صنایع کاربرد دارند. تفاوت‌های اصلی بین این دو نوع ورق در روش تولید و خواص آن‌هاست. دانستن اطلاعات دررابطه‌با ورق استیل بگیر و نگیر این زمینه را مهیا می‌کند تا راحت‌تر بتوانیم بهترین نوع استیل‌های ورقه‌ای را برای صنایع مد نظر خود انتخاب کنیم.

ورق استیل چیست؟

ورق استیل یک نوع فلز آهنی با کاربردهای متنوع به‌شمار می‌آید. این فلز از آهن و کربن تشکیل می‌شود و به‌دلیل خاصیت سختی، قابلیت شکل‌پذیری و جوشکاری، استحکام زیاد و مقاومت بالا در برابر حرارت، رطوبت و مقاومت و خوردگی در صنایع مختلفی به کار می‌رود.
استیل ورقه‌ای به‌دلیل خواص فیزیکی و شیمیایی منحصربه‌فرد خود یکی از محصولات پرکاربرد و مورد استفاده در صنعت فلزات به‌شمار می‌آید. قیمت ورق استیل با توجه به خلوص مواد آن و همچنین ویژگی‌های ورق تعیین می‌شود.

انواع ورق استیل

ورق استیل یکی از مهم‌ترین مواد خام برای تولید انواع قطعات صنعتی است که در دو دسته کلی استیل بگیر و استیل نگیر جای می‌گیرند.

ورق استیل بگیر

ورق استیل بگیر خاصیت مغناطیسی قوی‌تری نسبت به استیل نگیر دارد. این ورق‌ها هنگامی که در معرض تماس با یک آهن‌ربای دائمی قرار می‌گیرند آن را به سمت خود جذب می‌کنند. ورق استیل براق یا بگیر حاوی کمترین مقادیر آلیاژ ضدزنگ هستند و برای مصارف خاصی مانند تولید لوازم خانگی (مانند یخچال) و برخی ابزار دقیق کاربرد دارند.

ورق استیل نگیر

ورق استیل نگیر با خاصیت دفع آهن‌ربا شناخته می‌شود و هنگامی که در معرض تماس با یک آهن‌ربای دائمی قرار گرفته بگیرد، آن را از خود دفع می‌کند. این ورق‌ها مقادیر بیشتری از آلیاژ ضدزنگ را با خود به همراه دارند که عاملی برای افزایش مقاومت آن‌‌ها در برابر خوردگی و زنگ‌زدگی خواهد بود. ورق استیل مات یا نگیر اغلب برای استفاده در صنایع پردازش غذا، داروسازی و صنایع شیمیایی انتخاب می‌شوند.

 

مهم ترین تفاوت های ورق استیل بگیر و نگیر

 

تفاوت ورق استیل بگیر و نگیر

حال که دانستیم ورق استیل چیست و انواع آن کدام‌اند، بد نیست نگاهی به تفاوت ورق استیل بگیر و نگیر بیاندازیم. با دانستن این اطلاعات، درک بهتری از شناخت دو ورق ذکرشده خواهیم داشت و به‌هنگام بررسی قیمت ورق استیل بگیر یا قیمت ورق استیل نگیر راحت‌تر می‌توانیم درباره آن تصمیم بگیریم.

مهم‌ترین تفاوت استیل بگیر و نگیر

ورق‌های استیل بگیر و نگیر با توجه به خصوصیات و کاربردهای متفاوت از نظر ریزساختار، خواص و قابلیت اشتعال اختلافاتی با یکدیگر نشان می‌دهند. درحقیقت، استیل‌های بگیر ریزساختار فریتی دارند و استیل‌های نگیر آستنیتی هستند که نمی‌توان در آن‌ها قابلیت سخت‌کاری با عملیات حرارتی را یافت. اما مهم‌ترین تفاوت استیل بگیر و نگیر درخصوص خواص مکانیکی و مقاومت آن‌ها در برابر خوردگی است:
• ورق‌های استیل بگیر از نظر خواص مکانیکی و مقاومت در برابر خوردگی ضعیف‌تر از استیل‌های نگیر عمل می‌کنند.
• درباره ورق‌های استیل آستنیتی یا همان استیل‌های نگیر باید گفت که به‌دلیل برخورداری از عنصر نیکل، فاز آستنیت در آن‌ها پایدار شده است. این نوع از ورق‌‌های استیل برای مصارفی که به مقاومت در برابر خوردگی نیاز دارند، بهترین نوع به نظر می‌رسند.

تفاوت‌های مقاومتی و کاربردی

این ورق‌ها بیشتر در صنایعی همچون خودروسازی، ساخت تجهیزات، لوازم آشپزخانه، پانل‌های کابینت یخچال، اتصال‌دهنده‌ها، پمپ و شیرآلات، توربین‌های گازی، تجهیزات پزشکی و جراحی و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرند. علاوه‌بر این، برخوردار بودن‌ آن‌ها از خاصیت مغناطیسی و میزان مقاومت‌شان در هر دو مورد قیمت استیل نگیر و قیمت استیل بگیر از عوامل تعیین کننده به‌حساب می‌آید.
تفاوت‌های اکسیداسیون
درنهایت، ورق‌های استیل نگیر به‌دلیل مقاومت بالاتر در برابر زنگ‌زدگی و اکسیداسیون در ساخت مخازن ذخیره و جدار نازک، تانکرها، کپسول‌ها، سیستم‌های آبی، ساخت سینک و غیره مورد استفاده قرار می‌گیرند. درکل، به‌منظور انتخاب استیل مناسب برای هر کاربرد باید به خصوصیات و نیاز‌های آن توجه کرد.

 

مهم ترین تفاوت های ورق استیل بگیر و نگیر

 

قیمت انواع ورق استیل

قیمت انواع مختلفی از ورق استیل مانند ورق استنلس استیل به‌دلیل تاثیر بسیار زیادی که بر بازار فلزات بر جای می‌گذارد برای اقتصاد هر کشوری بسیار حائز اهمیت خواهد بود.
استیل ورقه‌ای با توجه به نوع و کیفیت متفاوتی که دارد، قیمت‌های مختلفی را نیز نشان می‌دهد. به‌طور کلی، می‌توان گفت که قیمت ورق‌های استیل بسته به ضخامت، ابعاد، نوع و حالت سطح آن‌ها متفاوت خواهد بود، برای مثال، ورق استیل در صنایع ساختمانی بیشتر به‌دلیل نیاز به مقاومت بالا به‌شکل ورق‌های روغنی و گالوانیزه به فروش می‌رسد. همچنین، ورق‌های استیل با ضخامت بالاتر برای صنایعی مانند صنعت خودرو و تجهیزات نظامی استفاده می‌شوند.
قیمت ورق استیل در بازار جهانی بسته به ابعاد، ضخامت و نوع آن متفاوت است. برای مثال، قیمت یک تن ورق استیل گالوانیزه با ضخامت 0.5 میلی‌متر در بازار جهانی حدود 800 دلار تعیین می‌شود. در کشورهایی مانند ایران، قیمت ورق‌های استیل به‌دلیل تاثیر عوامل داخلی و خارجی مانند نرخ ارز، شرایط بازار و سیاست‌های دولتی با تغییرات بسیاری همراه است. به‌طور کلی، می‌توان گفت که قیمت استیل در ایران بیشتر تابع عوامل خارجی بازار فلز است تا موارد داخلی.
جمع‌بندی
تفاوت‌های مربوط به ورق استیل بگیر و نگیر به ما نشان می‌دهند که این محصول فلزی تا چه اندازه می‌تواند در زمینه‌های مختلف برای ما کاربرد داشته باشد و ویژگی‌های متعددی را در اختیارمان قرار دهند. با انتخاب یک مجموعه معتبر می‌توان بهترین ورق‌های بگیر و نگیر استیل را خریداری کرد و در صنایع مختلف مورد بهره‌برداری قرار داد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه‌های کسب و کار
عکس خبری
پربازدید ها