وردپرس امروزه به یکی از انتخابهای اصلی برای طراحی سایت تبدیل شده است؛ اما باید بدانید که طراحی وب سایت با وردپرس مزایا و معایب خاص خود را دارد و باید قبل از انتخاب شرکت طراحی سایت، از آنها اطلاع داشته باشید. زیرا این مزیتها و معایب هستند که پاسخ سوال " چگونه بهترین شرکت طراحی سایت را انتخاب کنیم " را تعیین میکنند. با ما در این مقاله همراه باشید تا به بررسی مزیتها و معایب طراحی سایت با وردپرس بپردازیم.
امروزه بیشتر از 50 درصد سایتها با وردپرس طراحی شدهاند.
از مهمترین دلایل محبوبیت این پلتفرم میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
وردپرس یک پلتفرم متن باز است که بیشتر امکانات را به صورت رایگان در اختیار شما قرار میدهد؛ همچنین مواردی هم که نیاز به پرداخت هزینه دارند، چندان گران نیستند و میتوانید با صرف هزینه کم، آنها را به دست آورید.
برای کار با سایتهای وردپرسی نیازی نیست که دانش خاصی بلد باشید یا حتی کاملا به وردپرس مسلط شوید. مهمترین مزیت طراحی سایت با وردپرس این است که شما میتوانید به راحتی با یک آموزش ساده، تغییرات موردنیاز را بر روی آن اعمال و سایتتان را مدیریت کنید.
یکی از مزیتهای طراحی سایت با وردپرس این است که خیلی زود میتوان یک سایت را با آن بالا آورد؛ به این معنا که نیاز به صرف زمان زیاد بر روی طراحی سایت ندارد و در عرض یک هفته تا 10 روز یک وبسایت خوب داشته باشید.
از دیگر فواید طراحی سایت با وردپرس میتوان به انعطاف پذیری زیاد آن اشاره کرد؛ به عبارت بهتر شما میتوانید قالبها، فونتها، تصاویر و گرافیکهای بسیار متنوعی را در سایتهای وردپرسی مشاهده کنید که همه آنها با تغییرات جزئی بر روی قالبهای آماده به وجود آمده اند. از سوی دیگر سایتهای طراحی شده با وردپرس به راحتی با گوشی، دسکتاپ و تبلتها سازگار میشوند و نیازی نیست که تنظیمات پیچیده ای را بر روی آنها اعمال کنید.
یکی دیگر از مزیتهای طراحی سایت با وردپرس این است که شما میتوانید به سادگی سوالات خود را با افراد متخصص در این حوزه مطرح کرده و خیلی سریع مشکل سایت را برطرف کنید. از سوی دیگر منابع زیادی هم برای یادگیری وردپرس وجود دارند و برای قدم گذاشتن در این مسیر، نیازی نیست که هزینه زیادی صرف کنید.
در کنار همه مزیتهایی که طراحی سایت با وردپرس برای شما به همراه دارد، میتوان ایرادهایی را هم به آن وارد کرد که باید در زمان انتخاب طراح سایت آنها را در نظر داشته باشید.
مهمترین معایب طراحی سایت با وردپرس عبارتند از:
سایتهای وردپرسی برای برخی از امکانات خود نیاز به استفاده از افزونهها دارند؛ اما باید بدانید که استفاده از افزونههای نامناسب یا بالا رفتن تعداد آنها میتواند تا حد زیادی سرعت سایت را کم کرده و امنیت آن را به خطر بیندازد. به همین دلیل حتما باید طراحی و پشتیبانی سایت وردپرسی را به کسی بسپارید که تنها به حد نیاز از افزونههای استاندارد استفاده کند.
هرچند وردپرس یک پلتفرم رایگان است، اما برای اضافه کردن برخی از افزونهها یا امکانات به آن، نیازمند پرداخت هزینه است. اما متاسفانه برخی از شرکتها از ناآگاهی شما سوء استفاده کرده و هزینه بیشتری از شما میگیرند. به همین دلیل حتما توصیه میشود به سراغ شرکتی بروید که ریز هزینههای سایت را به شما ارائه میدهد و مشخص میکند که کارهایی مانند خرید هاست، دامنه، قالب، طراحی گرافیکی و مواردی از این دست چقدر برای شما هزینه خواهد داشت.
به طور تقریبی میتوان گفت که اضافه کردن هر امکانی به سایت وردپرسی نیازمند یک افزونه است؛ البته اگر قالب حرفه ای را انتخاب کرده باشید، خیلی از امکانات در قالب وجود دارد. با این حال باز هم نیاز دارید افزونههایی را برای بهبود امکانات سایت خریداری کنید که بر روی سرعت و امنیت تاثیر منفی خواهد گذاشت. از سوی دیگر برای اضافه کردن برخی از امکانات ویژه و افزایش سرعت سایت هم توصیه میشود که از کدنویسی استفاده کنید تا مشکلی در زمان توسعه وبسایت ایجاد نشود.
سخن پایانی
در این مقاله به بررسی مزایا و معایب طراحی سایت با وردپرس پرداختیم؛ با توجه به این مطالب میتوان نتیجه گرفت که مزیتهای طراحی سایت با وردپرس بسیار بیشتر از معایب آن است. به همین دلیل خیلی از شرکتها امروزه به سراغ آن رفته اند و سایتهای زیادی با وردپرس طراحی شده است. شما هم اگر به دنبال یک راه کم هزینه و سریع برای طراحی وبسایت هستید و میخواهید سایتی با دسترسیهای مناسب و ظاهر زیبا داشته باشید، حتما سری به بهترین شرکت طراحی سایت بزنید.