کد خبر: ۲۶۸۹۰۳
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۰
مدیر عامل شرکت ملی نفت از افزایش روزانه ۶۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت خام در دولت سیزدهم خبر داد.

 محسن خجسته مهر در همایش خوردگی فلزات و حفاظت فنی با بیان اینکه عدد شرکتهای دانش بنیان در صنعت نفت و گاز از ۱۰۰ به ۵۰۰ شرکت رسیده و به لحاظ توانمندی هم شاهد رشد و شکوفایی هستیم، اظهار داشت: برای اعتلای کشور نیاز به دو مولفه اندیشه و انگیزه داریم، اندیشه راهکار و انگیزه اهداف ما را محقق می کند و تنزل یافته تربن جامعه جامعه ای است که اندیشه ندارد. 

وی افزود: امسال مقارن با سال مهار تورم و رشد تولید و تصویب برنامه هفتم توسعه است، در بند ۸ سیاستهای ابلاغی برنامه هفتم توسعه به افزایش ظرفیت تولید نفت و گاز ‌ازدیاد برداشت و ایجاد ارزش افزوده اشاره می کند، بنابراین شرکت نفت باید تولیدمحور شود و با جدیت بیشتری نسبت به رشد تولید اقدام کند.

مدیر عامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه خوردگی فلزات مستقیما با رشد تولید ارتباط دارد، گفت: اکر لوله نفتی دچار مشکل شود مستقیما تولید را متوقف می کند و یا منجر به آلایندگی می شود.

وی با تاکید بر اینکه تولید باید رشد داشته باشد و لازمه آن دانش بنیان ها هستند، افزود: تولید باید بهره ور باشد، زمان اجرای پروژه و هزینه ها کم شود و کیفیت باید بالا برود.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه سهم نفت و گاز در رشد اقتصادی در سه ماهه پاییز ۱۵ درصد و در ۹ ماهه ۱۰ درصد بوده است، خاطرنشان کرد: در شرکت نفت ستادی ویژه تحول تولید دانش بنیان در ۵ کارگروه تشکیل شد.

وی در ادامه از افزایش روزانه ۶۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت خام در دولت سیزدهم خبر داد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه‌های کسب و کار
عکس خبری
پربازدید ها