کد خبر: ۲۶۸۲۱۱
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۸
مشاور کسب و کار به فردی گفته می شودکه جهت بهبود عملکرد سیستم به صورت مستقیم با مدیران و صاحبین مشاغل همکاری می کند. تحقیق و شناخت، بررسی و چیرگی بر موانع دستیابی به هدف های مورد نظر شرکت، از جمله خدمات مشاوره کسب و کار می باشد.

مشاور کسب و کار به فردی گفته می شودکه جهت بهبود عملکرد سیستم به صورت مستقیم با مدیران و صاحبین مشاغل همکاری می کند. تحقیق و شناخت، بررسی و چیرگی بر موانع دستیابی به هدف های مورد نظر شرکت، از جمله خدمات مشاوره کسب و کار می باشد.

 

مشاور کسب و کار

 

عملکرد مشاور کسب و کار

تقریباً مشاور کسب و کار می تواند در هر مشکلی که کسب و کارتان با آن درگیر است به شما کمک کند. برخی از رایج ترین خدمات یک مشاوره کسب و کار به شرح زیر است:

• شناسایی موانعی که مانع رشد یا کارایی می شوند.
• ‌تعیین و ایجاد تغییراتی که لازم هستند.
• ارائه آموزش لازم برای کارکنان و مدیریت.
• ارانه ایده های جدید برای به روز کردن کسب و کار.
• کمک به برنامه ریزی یک کسب و کار و ایجاد مشاغل جدید.
• ارزیابی، استخدام و اخراج کارکنان (در صورت لزوم)
• تجزیه و تحلیل بودجه یک شرکت و ارائه پیشنهادات
• تعیین ارائه دهندگان و شرکا به جهت دستیابی به اهداف شرکت.

مشاوره شغلی

چه مشاغلی به مشاوره کسب و کار نیاز دارند؟

مشاوره کسب و کار برای هر کسب و کاری حتی برای ایده کارآفرینی می تواند مفید باشد. اما برخی مشاغل که در زیر به آنها اشاره شده است، ممکن است از داشتن یک مشاور کسب و کار بهره بیشتری ببرند.

• استارت آپ ها به منظور تکمیل برنامه ریزی و یک شروع خوب می توانند از مشاوران استفاده کنند.
• ‌کسب و کارهایی که قبلا شروع بکار کرده اند، اکنون می‌توانند از دیدگاه تازه تری با وجود مشاوران بهره ببرند.
• شرکت ‌ها می‌توانند از تحقیقات و تخصص مشاور کسب و کار برای شروع کارهای جدید بهره‌ مند شوند.
• سازمان هایی که مشکلات مالی دارند می توانند با استخدام یک مشاور برای بررسی مسائل حسابداری به این مشکلات پایان دهند.
• برای برنامه ‌ریزی، راه‌اندازی یک بخش جدید در شرکت وجود مشاور کسب و کار بسیار مفید است.

مزایای وجود مشاور کسب و کار

استخدام یک مشاور کسب و کار مزایای زیادی برای یک شرکت دارد. بهره‌گیری از دیدگاه بیرونی، استفاده از بینش و تخصص مشتریان و صنایع دیگر، دریافت کمک برای ایجاد طرح‌ها و همچنین منابع برای تحقق آنها و غیره، برخی از مهم ترین این مزایا است. در زیر به چند مثال برای درک بیشتر اشاره شده است:

• ‌مشاوره کسب‌ و کار همانند «دید چشم پرنده» برای کسب و کار است. ممکن است بسیاری از مدیران و صاحبان کسب و کار با تجربه، تمام زوایای کار را نبینند. اما یک مشاور کسب‌ و کار با ذهن و دیدگاه تازه تر مواردی را در نظر می گیرد که ممکن است صاحبان آن کسب ‌و کار قادر به انجام آن نباشند.
• اغلب مشاوران کسب و کار در صنایع مختلفی فعالیت دارند. این تجارب به آنها بینش و ایده های با ارزشی می دهد که می توانند از آنها در صنایع مختلف استفاده کنند.
• طراحی یک کسب و کار جدید می تواند زمان زیادی ببرد و همچنین چالش برانگیز باشد. مشاوران کسب و کار در این زمینه به شما کمک می کنند که خیلی سریع و صریح این طرح ها را ایجاد و اجرا کنید.
• نقاط قوت و ضعف شرکت شما به کمک یک مشاوره کسب و کار مشخص می شود.
• حفظ بودجه برای موفقیت یک شرکت بسیار مهم است. مشاوران کسب و کار می توانند راه حل های خلاقانه ای برای رفع نقاط ضعف در این زمینه به شما ارائه دهند.
• با تحقیق در مورد مشتری مورد نظر شما و ارائه یک برنامه بازاریابی هدفمند برای جذب آنها، مشاوره کسب و کار می تواند باعث افزایش فروش شما شود.

مشاوره کارآفرینی

5 دلیل برای وجود مشاوره کسب و کار


دلایل مهمی وجود دارد که چرا شما برای رشد کسب و کار خود به یک مشاوره کسب و کار نیاز دارید:

1. تخصص و دانش در کسب و کار

این واقعیت وجود دارد که مشاوران کسب و کار به دلیل تجاربی که در برخی از مسائل دارند، دانش بیشتری از مدیران برای حل مشکلات نیز دارند. این تجارب آنها را قادر می سازد تا بتوانند روش ها، الگوهای کاری و مسائل مشترک را در طیف گسترده تری ترسیم کنند.

2. ایجاد یک برنامه استراتژیک در کسب و کار

برنامه ریزی استراتژیک یکی از خدمات مشاوره ارائه شده توسط مشاوران کسب و کار است. مشاوران از طریق تجزیه و تحلیل، آمار و استراتژی به کسب و کار کمک می کنند. مشاوره کسب و کار گام های مهمی را برای یک کسب و کار برنامه ریزی می کند. اکثر استارت آپ ها در ابتدا نقشه راه یا اهداف مشخصی برای شروع کار ندارند که این یکی از موانع اصلی رشد یک استارتاپ است. یک مشاور استارتاپ برای طراحی برنامه استراتژیک و ایجاد یک نقشه راه برای کسب و کار به شما کمک می کند.

3. شناسایی و حل مشکلات در کسب و کار

ارائه چشم انداز مورد نیاز از بیرون کسب و کار به عهده مشاوران کسب و کار است. افراد و کارکنان داخلی شرکت که تجزیه و تحلیل را انجام می دهند، ممکن است جزئیات مهم نادیده بگیرند. اما در مواردی که مدیران مردد، سر درگم هستند، مشاوره کسب و کار با ارائه پیشنهادات برای حل مشکلات بسیار مثمرثمر است.
4. صرفه جویی در زمان با مشاوره کسب و کار
با توجه به محدودیت هایی که مدیران در برنامه های زمان بندی خود لحاظ می کنند، ممکن است برخی از عناصری که به عملیات کسب و کار آسیب می ‌رسانند نا دیده گرفته شود. که با بکارگیری مشاوره کسب و کار این مسئله مرتفع می شود و باعث صرفه جویی در زمان نیز می شود.

5. آموزش و ایجاد انگیزه در کارکنان

ضعف در عملکرد و فروش باعث تأثیر منفی بر کارمندان است زیرا آنها را بی انگیزه تر می کند. کارکنان به دلیل عدم امنیت شغلی احساس خطر می کنند. در چنین شرایطی مدیریت کارمندانی که نا امید و تحت فشار هستند تا عملکرد خوبی ارائه دهند بسیار کار مشکلی است که وجود مشاور کسب و کار بسیار می تواند در این مسئله کمک کند.

کلام آخر
برای بهبود عملکرد و ایجاد تغییرات لازم در شرکت ها به منظور دستیابی به موفقیت، بکارگیری مشاوره کسب و کار بسیار حائز اهمیت است. کار با مشاوران کسب و کار با تجربه که موفقیت های قبلی چشمگیری داشته اند، بسیار با ارزش است و موفقیت شرکت و کسب و کار شما را تضمین می کند. برای این امر مهم می توانید از خدمات گروه مشاورین کسب و کار ساکوراد با اعضای متخصص و با تجربه استفاده نمایید. جهت ثبت درخواست مشاوره می توانید به سایت ساکوراد به آدرس succourad.com مراجعه نمایید.

نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه‌های کسب و کار
عکس خبری