کد خبر: ۲۶۶۵۸۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۵
مشاور هیئت مذاکره کننده هسته‌ای ایران گفت: رژیم صهیونیستی توانایی وارد آوردن آسیب جدی به برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران را ندارد.

مرندی: آمریکا باید چگونگی تعامل با ایران را یاد بگیرد

به گزارش اعتدال، محمد مرندی در گفت‌وگو با شبکه المیادین در پاسخ به سوالی درباره تلاش‌ها برای احیای توافقنامه هسته‌ای ایران گفت: دو طرف به توافق بسیار نزدیک هستند و تردیدی نیست که ایرانی‌ها در سطح فنی، توانایی ساخت سلاح هسته‌ای را دارند، اما تصمیم گرفتند سلاح هسته‌ای تولید نکنند و نمی‌خواهند سلاح هسته‌ای داشته باشند. آمریکا در واقع در جایگاهی قرار ندارد که بتواند مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای شود.
مرندی افزود: اوضاع به سرعت در حال تغییر است و جنگ در اوکراین باعث تسریع تحولات در جهان می‌شود، به همین علت، آمریکا باید در سیاست‌هایش در منطقه بازنگری کند و چگونگی تعامل با ایران را یاد بگیرد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه‌های کسب و کار
عکس خبری