اما کباب در گذشته با نان و سبزی خورده می شد و خوردن کباب با برنج مرسوم نبود و کم کم آشپزها نحوه پخت برنج را یاد گرفتند و به همراه کباب رواج دادن اما در ایران کباب های مختلفی وجود دارد که از گوشت قرمز و یا مرغ تهیه می شود و با ادویه ها و پیاز مزه دار می شود و روی زغال کباب می شوند اما کباب بین شاه های مختلف از زمان ناصر الدین شاه تا رضاخان بسیار محبوب بود و در واقع یک غذای عیانی به حساب می آمده ولی شاید شما فکر کنید تهیه کباب ها در منزل سخت است به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم سه نوع از پر طرفدارترین کباب ها را به شما آموزش دهیم که عبارت است از کباب تابه ای، کباب تابه ای مرغ، کباب کوبیده خانگی همراه ما باشید.
کباب تابه ای یکی از کباب های خوشمزه و راحت ما ایرانی ها می باشد که داخل تابه تهیه می شود و به همراه پلو و سیب زمینی و گوجه سرخ شده سرو می شود البته می توانید یک سس ربی را تهیه کنید و در انتها روی کباب تابه ای بریزید اما مهم ترین نکته کباب تابه ای ورز دادن و نوع گوشت استفاده شده در آن است که کمی باید چربی بیشتری داشته باشد اما برای مشاهده دستور کباب تابه ای به سایت پارسی دی مراجعه کنید.
کباب تابه ای مرغ که امروزه خیلی ترند شده و تاریخچه زیاد قدیمی ندارد و برای کسانی که طعم و مزه مرغ را دوست دارند بسیار مناسب است بهتر است برای تهیه کباب تابه ای مرغ از ران و سینه استفاده کنید تا کباب ها خشک نشوند و آبدار باقی بمانند اما با استفاده از یک کباب زن می توانید همه کباب تابه های را یک اندازه در بیاورید و به همراه پلو و سالاد و گوجه کبابی میل کنید اما برای مشاهده دستور کباب تابه ای مرغ به سایت سلام دنیا مراجعه کنید.
کباب کوبیده خانگی یکی از بهترین کباب های ما ایرانی ها می باشد که در دنیا مشهور است و هم با برنج و هم نان سرو می شود در گذشته گوشت را داخل هاون ریخته و می کوبیدند تا خوب مسنجم شود و در حین کباب زدن از سیخ نریزید اما مهم ترین قسمت کباب کوبیده گوشت آن است که باید ترکیبی از گوشت قرمز به همراه قلوگاه باشد تا چربی لازم را داشته باشد و در بعد از سیخ زدن نریزید اما برای مشاهده دستور کباب کوبیده به سایت پارسی دی مراجعه کنید.