جلسه رای اعتماد به کابینه دولت سیزدهم با حضور و سخنرانی رئیسی رئیسجمهور و قالیباف رئیس مجلس در صحن علنی مجلس آغاز شد.
به گزارش اعتدال؛ جلسه علنی مجلس شورای اسلامی امروز شنبه۳۰ مردادماه ۱۴۰۰ با ریاست محمد باقر قالیباف و حضور ۲۲۳ نماینده به منظور بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم آغاز شد.
سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور، محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهور و غلامحسین اسماعیلی، رئیس دفتر رئیسجمهور نیز در صحن علنی مجلس حاضر هستند.
حسین علی حاجی دلیگانی، نایب رئیس مجلس در ابتدای این جلسه اسامی وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم را که در صحن حضور دارند، به شرح زیر قرائت کرد:
جواد اوجی: وزارت نفت
احمد وحیدی: وزارت کشور
سید احسان خاندوزی: وزارت امور اقتصادی و دارایی
حجت الاسلام خطیب: وزارت اطلاعات
محمد مهدی اسماعیلی: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
سید جواد ساداتینژاد: وزارت جهاد کشاورزی
سید عزت الله ضرغامی: وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی
حمید سجادی: وزارت ورزش و جوانان
رضا فاطمی امین:وزارت صنعت، معدن و تجارت
امین حسین رحیمی: وزارت دادگستری
علی اکبر محرابیان: وزارت نیرو
حسین امیرعبداللهیان: وزارت امور خارجه
حسین باغگلی: وزارت آموزش و پرورش
حجت عبدالملکی: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
بهرام عیناللهی: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
رستم قاسمی: وزارت راه و شهرسازی
امیر سرتیپ محمدرضا قرایی آشتیانی: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
محمد علی زلفی گل: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
عیسی زارعپور: ارتباطات و فناوری اطلاعات
قالیباف: برای نخستین بار در تاریخ مجلس، همه نمایندگان بصورت چهره به چهره با وزرا آشنا شدند
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: با برنامه ریزی قبلی و با شکل گیری سامانه این فرصت فراهم شد تا همه وزرا در همه کمیسیونها حضور پیدا کنند و نمایندگان چهره به چهره با وزرا صحبت کنند و نمایندگان شناخت خوبی از وزرا پیدا کردند و وزرا هم با نگاه مجلس آشنایی پیدا کردند.
محمدباقر قالیباف در آغاز صحن علنی مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت سالروز شهادت امام سجاد (ع) و خیرمقدم به رئیس جمهور، معاون اول و وزرای پیشنهادی که در صحن علنی مجلس حاضر هستند، گفت: در صحن مجلس و در چند روز پیش رو روزهای مهم و حساسی را هم مجلس و هم دولت به دوش دارند. امیدوارم همانطور که در هفته گذشته براساس آییننامه، وزرای پیشنهادی در کمیسیونهای مجلس حاضر شدند و با برنامه ریزی قبلی و برای اولین بار با شکل گیری سامانه این فرصت فراهم شد تا همه وزرا در همه کمیسیونها حضور پیدا کنند و نمایندگان چهره به چهره با وزرا صحبت کنند و نمایندگان شناخت خوبی از وزرا پیدا کردند و وزرا هم با نگاه مجلس آشنایی پیدا کردند.
وی ادامه داد: امیدوارم در این روزهای صحن این فرصت فراهم شود که هم مردم و هم نمایندگان و هم وزرای پیشنهادی با هم گفت و شنود داشته باشند.
رئیس مجلس تاکید کرد: لازم است طبق ماده ۲۰۳ آیین نامه یک رای گیری داشته باشیم که تا پایان رای اعتماد تصویب کنیم که جلسه ما صبح و بعد از ظهر ادامه پیدا کند.
بررسی صلاحیت کابینه سیزدهم در دو نوبت صبح و عصر انجام میشود
با موافقت نمایندگان بررسی صلاحیت کابینه در دو نوبت صبح و عصر برگزار میشود.
در صحن علنی مجلس شورای اسلامی محمدباقر قالیباف با اشاره به ماده ۲۰۳ آییننامه داخلی مجلس بررسی صلاحیت کابینه دولت سیزدهم را در دو نوبت صبح و عصر به رای نمایندگان گذاشت که از مجموع ۲۷۵ نماینده حاضر در صحن علنی مجلس با ۲۴۸ رای موافق مورد قبول قرار گرفت.
بر این اساس، نمایندگان تا پایان زمان رای اعتماد در دو نوبت صبح و عصر در صحن علنی مجلس کابینه را بررسی میکنند.
رییس جمهور: سعی کردیم شایستگان را معرفی کنیم
پس از آن حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی برای دفاع از کابینه پیشنهادی خود گفت: می دانیم فرصت خدمت کوتاه و مشکلات مردم بسیارند. اکنون نوبت حرکت جهادی و مردمی با استفاده از نظرات نخبگانی و مشارکت مردمی است.
دفاع رئیس جمهور از وزرای پیشنهادی به مجلس
وزارت آموزش و پرورش
مساله معلمان و فرهنگیان و مساله معیشتی آنها از دغدغه مورد تاکید ماست. فرهنگیان بدانند طرح رتبه بندی معلمان را ما دنبال خواهیم کرد. در مساله آموزش و پرورش مساله تخصص را در نظر گرفتیم.
وزارت ارتباطات
آقای دکتر زارعی پور هم علم و هم دانش و تخصص کافی را دارند و دراین مدت در دستگاه قضایی هم کارنامه موفقی داشتند. برنامه ما در وزارت ارتباطات شفاف سازی و هوشمند سازی و فعال کردن اقتصاد فضای مجازی است.
وزارت اطلاعات
جناب آقای خطیب هم دانش اطلاعاتی دارند و هم تجربه جندین ساله در وزارت اطلاعات دارند. پیشگیری از فساد و جلوگیری از نفوذ و سیانت از مردم در مقابل از حجمم ها از برنامه های وزارت ارتباطات است.
وزارت اقتصاد
مساله دانش و تخصص از مولفه های مورد توجه بوده. ما وزیر جوانی میخواهیم که نظام مالیاتی را اصلاح کند، در سیستم کسب و کار مردم تحول ایجاد کند، شفافیت را دنبال کند، ما چهره جوان فسادستیز میخواهیم و این امر را در چهره آقای خاندوزی میبینیم.
وزارت خارجه
آقای امیر عبداللهیان فردی خوشنام در مساله وزارت خارجه است. توسعه روابط همسایگی و مسئله دیپلماسی اقتصادی از رویکردهای وزارت خارجه است
وزارت بهداشت
آقای عیناللهی از آدم هایی در میدان است و از چهره های شاخصی است که حتی در مساله مبارزه با کرونا می تواند نیروها را به خط کند و مدیریت کند
وزارت کار
آقای عبدالملکی، آقای جوان و پاکدست و فسادستیز است. ایشان معاونت بخش اشتغال در کمیته امداد بودند. ایشان امین رهبر انقلاب در کمیته امداد هستند. آقای عبدالملکی با نخبگی خودشان انشاالله میتواند در این وزارت خانه تحول ایجاد کند
وزارت جهاد و کشاورزی
آقای سادات نژاد نسبت به این حوزه کاملا تسلط دارد. بسیاری از افراد ایشان را به عنوان متخصص در این امر معرفی کردند. ایشان با استفاده از دانش و تخصص می تواند این وزارت خانه را اداره کند
وزارت دادگستری
آقای رحیمی آشنایی کامل با حوزه قضایی دارند و هم آشنایی با مسائل دولت و مجلس.
وزارت دفاع
آقای امیر آشتیانی ، نیروهای مسلح خوشحال شدند از معرفی ایشان به عنوان وزیر دفاع و هم از چهره های خوشنام در نیروهای مسلح هستند
وزارت راه
آقای رستم قاسمی در قرارگاه خاتم کارهای بسیار بزرگی انجام دادند. افراد زیادی در این حوزه افراد زیادی را پیشنهاد کردند،. ما دنبال کسی بودیم که وعده دولت برای ساخت یک میلیون مسکن در سال را عملی کند که آقای رستم قاسمی آن فرد است.
وزارت صمت
آقای فاطمی امین، زمانی که در آستان قدس بود در بخش اقتصادی شفافیت را بر قرار کرد. ایشان در وزارت کشور عملکرد موفقی داشتند
وزارت علوم
دکتر زلفی پور هفت سال ریاست یک دانشگاه در سطح کلان را برعهده داشتند.
وزارت فرهنگ و ارشاد
از مجموع بررسی ها کسی که دارای دانش در این امر بود، آقای دکتر اسماعیلی بود. آقای صفارهرندی گفتند آقای اسماعیلی گزینه خوبی برای وزارت فرهنگ و ارشاد است. اهالی فرهنگ و هنر بدانند، آزادی را ما به شما ندادیم خدا به شما داده است دولت تضمین کننده این آزادی است. اولویت موضوعی ما در کشور فرهنگ است. فرهنگ در دولت سیزدهم پیشران است.
وزارت کشور
دکتر وحیدی، چهره راهبردی است. ایشان کسی که به عنوان جایگاه راهبردی، ایشان میتواند وزارت کشور را به نحوی اداره کند که نیازهای کشور را مرتفع کند.
وزارت گردشگری
آقای ضرغامی را همه می شناسند، این وزارت خانه را کسی نیاز دارد که سیاست اقتصاد بدون نفت را دنبال می کنیم، انشاالله آقای ضرغامی این امر را می تواند دنبال کند.
وزارت نفت
آقای مهندس اوجی در تمام ادوار وزارت نفت که ایشان مسئولیت داشتند، انسان موفقی هستند و با یک حرکت جهادی می تواند حرکتی در وزارت نفت بکند. دوستان نگران نباشند امکان و زمینه فروش نفت وجود دارد.
وزارت نیرو
در حوزه آب و برق عقب ماندگی داریم. اقداماتی که ایشان در حوزه نیروگاهی و سد سازی کرده بسیار بالاست. مدیریت آب و برق در کشور بسیار مهم است
وزارت ورزش
با نام آوران ورزش جلسه داشتم، انتقاد داشتند که چرا از درون ورزش معرفی نمی کنید؟ از نامهای مختلفی که به من دادند، آقای سجادی از مدال آورانی است که هم دارای دانش و هم تجربه در امر ورزش است.
پس از سخنان رییس جمهور ۵ مخالف و ۵ موافق به اظهار نظر در زمینه کلیات کابینه معرفی شده پرداختند.
حسینزاده بحرینی: توقع ما ارائه برنامه جامع و منسجم از سوی دولت بود
حجت الاسلام محمدحسین حسینزاده بحرینی نماینده مردم مشهد در مجلس در جلسه علنی صبح امروز به عنوان اولین مخالف کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: آنچه از دولت توقع داشتیم یک برنامه جامع و منسجم بود که هر یک از وزرا اجرای بخشی از آن را برعهده بگیرد. ما امروز مسائل مهمی در کشور داریم که فراوزارتخانهای میباشد، اما در برنامه وزرای پیشنهادی نیز دیده نشده است، چرا که به حوزه کاری وزرا باز نمیگردد. اما مسائل روز کشور است.
حسینی: رای بالا به کابینه رئیسی یعنی قدرت و نشانه اقتدار این نظام
سید کریم حسینی نماینده مردم اهواز، باوی و حمیدیه در جلسه علنی امروز مجلس به عنوان موافق کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: رای بالا به کابینه رئیسی یعنی قدرت و نشانه اقتدار این نظام.
نوروزی: وزرای پیشنهادی در رابطه با مبارزه با فساد چقدر میخواهند کار کنند؟
حسن نوروزی نایب رییس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی به عنوان مخالف کابینه دولت سیزدهم گفت: وزرای پیشنهادی در رابطه با مبارزه با فساد چقدر میخواهند کار کنند؟ آیا بناست بانک اسلامی و بدون ربا داشته باشیم یا همچنان وضعیت کنونی را ادامه می دهند؟
فاضلی: کل کابینه دولت برای حل مشکل کرونا وارد میدان شود
ملک فاضلی نماینده سراوان به عنوان مخالف برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم در جلسه علنی با اشاره به مشکلات جامعه اظهار کرد: در حال حاضر اولین مشکل جامعه بیماری کروناست که رفع آن محدود به وزارت بهداشت نیست و باید کل کابینه در خدمت آن باشند. همان طور که مقام معظم رهبری تاکید داشتند باید واکسیناسیون شرط اول قرار گیرد و برنامه ریزیهای لازم صورت گیرد.
مولوی: تقویت معیشت مردم و سرمایه اجتماعی سرلوحه کابینه رئیسی خواهد بود
سید محمد مولوی نماینده مردم آبادان به عنوان موافق کابینه دولت سیزدهم و در مخالفت با ادعای یک نماینده مبنی بر نبود برنامه مدون وزرا در دولت سیزدهم گفت: اگر دقت میکردید و برنامهها را با دقت میخواندید، متوجه میشدید. ما در چند سال گذشته در زمینه سرمایه اجتماعی آسیب دیدهایم. همه تلاش دولت رئیسی احیاء سرمایه اجتماعی خواهد بود.
بابایی کارنامی: با چه برنامهای میخواهید تورم بالای ۴۵ درصد را کنترل کنید؟
علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری به عنوان مخالف کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم بیان کرد: مخالفتم با برنامه شما از باب این است که مشکلات مردم دنبال شود وگرنه همانطور که در انتخابات ارادت خود به شما را اثبات کردم همچنان به شما و روحیه شما اعتقاد دارم. امروز نگرانی مردم از باب گرانی است، مردم از ما میپرسند که تورم بالای ۴۵ درصد کِی و براساس چه مدلی قرار است مهار شود؟
سلیمی: با اصول و خط مشی کلی کابینه رئیسی موافق هستم
حجت الاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در جلسه علنی امروز شنبه مجلس به عنوان موافق کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: شرایط کشور شرایطی نیست که معطل بمانیم و باید با سرعت عمل کنیم، البته توجه به سرعت به این معنا نیست دقت به حاشیه برود، مجلس رویکرد نظارتی خود را دارد. آقای رییسی هم اشاره کردند که اگر وزرا لحظه ای از برنامه ها و اصول کلی حاکم بر رویکرد دولت تخطی کنند، تعارف نداریم.
ایزدپناه: امروز همه باید در جهت رفع مشکلات اساسی کشور گام بردارند
عبدالله ایزدپناه در جلسه علنی صبح امروز (شنبه) مجلس شورای اسلامی به عنوان موافق کلیات برنامه پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: امروز در چنین شرایط سخت و دشواری باید آحاد ملت، نخبگان جامعه و مجلس انقلابی همدل و همراه در جهت رفع مشکلات اساسی کشور و تحقق شعار ایران قوی گام بردارند.
بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش
طبق آیین نامه بررسی صلاحیت هر یک از وزرای پیشنهادی طبق حروف الفبا انجام می شود، لذا حسین باغگلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اولین وزیری است که صلاحیت آن در مجلس مورد بررسی قرار می گیرد.
بر اساس ماده ۲۰۲ آیین نامه داخلی مجلس قبل از صحبت های موافقان و مخالفان هر وزیر پیشنهادی، گزارش کمیسیون تخصصی مربوطه توسط سخنگو قرائت می شود.
مخالفت کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با باغگلی
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از مخالفت این کمیسیون با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش خبر داد.
رضا حاجی پور در جلسه علنی نوبت عصر امروز (شنبه) مجلس شورای اسلامی نظر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس درباره حسین باغگلی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را قرائت کرد.
رشیدی کوچی: انتظار بود فردی با تجربه برای آموزش و پرورش معرفی شود
جلال رشیدی کوچی، سخنگوی فراکسیون شفافیت مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تاکید کرد: مشکلات آموزش و پرورش مشکلات بزرگی است، انتظار بود برای رفع این مشکلات فردی بزرگ و با تجربه و با تخصص کافی و لازم در حیطه آموزش و پرورش معرفی شود که متاسفانه این انفاق رخ نداد.
راستی: مجلس انقلابی گل به دروازه خودی نزند
جعفر راستی نماینده شبستر در مجلس شورای اسلامی در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، جوان بودن وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را یک امتیاز برای این وزارتخانه خواند و گفت که باغگلی می تواند در وزارت آموزش و پرورش تحول آفرینی ایجاد کند.
نماینده اردبیل: نباید آموزش و پرورش را به محل آزمون و خطا تبدیل کنیم
صدیف بدری نماینده مردم اردبیل در مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: سوابق محدود حسین باغگلی با جایگاه حساس تعلیم و تربیت در کشور تناسب ندارد. ایشان سابقه مدیریت خرده دولتی هم ندارند. نباید آموزش و پرورش را به محل آزمون و خطا تبدیل کنیم.
وی گفت: ما باید به افکار عمومی جامعه و خانوادههای ۸۰ درصد دانش آموزانی که در مدارس دولتی تحصیل میکنند، پاسخ دهیم.
عنابستانی: کِی قرار است از پیله بسته مدیریتی خارج شویم؟
علیاصغر عنابستانی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تاکید کرد: چه زمانی قرار است از پیله بسته مدیرانی که بالغ بر ۴۰ سال است ما را فراگرفتهاند، خارج شویم. بنده ۱۵ ساله بودم که دیدم ۲۰ سالهها در شلمچه، خرمشهر و در سایر مناطق جنگی چگونه درخشیدند. مگر آنها سابقه وزارت یا وکالت داشتند؟
قادری: رتبه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در دانشگاه استادیاری است
جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش باید برای دیگر وزارتخانه های دیگر نیروی انسانی تامین کند، یکی از ادعاهای فرهنگیان نسبت به ما این است که چطور نمی توانیم از خود بدنه آموزش و پرورش یک نیرو به کار بگیریم؟ نیروی خارج از آموزش و پرورش تخصص و تجربه کاری را ندارد، رتبه ایشان در دانشگاه استاد یاری است و برای چندین سال نتوانسته پایه سنواتی خود را دریافت کند.
نوباوه: عملیات گسترده روانی علیه باغگلی صورت گرفته است
بیژن نوباوه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت که بعد از معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش عملیات گسترده روانی رسانه ای علیه او صورت گرفت که باید به این موضوع توجه شود.
وی گفت: ۵ یا ۶ وزیر جوان در کابینه حضور دارند اما عمده عملیات روانی علیه باغگلی بوده است. مخالفان او هم در مجلس هیچ اعتراضی نسبت به برنامه تحول آفرین او نداشتند پس فرصت را به باغگلی بدهید. مجلس انقلابی هم از تحول آفرینی حمایت می کند. به باغگلی اطمینان کنید و در کنارش کمیسیون های تخصصی مجلس هم حضور دارند. اجازه دهید کار بر زمین مانده به سرانجام برسد.
دلخوش: برای فرهنگ و آموزش کشور باید در هیات دولت جایگاه ویژهای باز شود
سید کاظم دلخوش سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: خانواده آموزش و پرورش ۵۰ میلیون نفر است و نزدیک به ۱۵ میلیون دانش آموز، ۲ میلیون معلم و فرهنگی فرهیخته که شامل بازنشسته و شاغلین است در آموزش و پرورش کار میکنند. لااقل ۵۰ میلیون مردم ما چشمشان به این جایگاه است. حرف ما این است که برای فرهنگ و آموزش کشور در هیات دولت باید جایگاه ویژهای باز شود. مگر میشود آموزش و پرورش با این همه افرادی که دارد جایگاهش در هیات وزیران پایین باشد.
ایری: جوانان برومند میتوانند تغییر ایجاد کنند
عبدالجلال ایری عضو مجمع نمایندگان استان گلستان در موافقت با وزیر پینشهادی آموزش و پرورش گفت: بعد از گذشت ۴۲ سال در نقطهای هستیم که فرهنگیان، دانشآموزان و خانوادههایشان ناراضی هستند. در این برهه از زمان نمیطلبد که فکر جدید یا رویکرد جدیدی اتخاذ کنیم؟ بحثهای اقتصادی و زیرساختی ما همه به اینجا ختم میشود که ما نیازمند تغییر اساسی هستیم.
این عضو مجمع نمایندگان استان گلستان گفت: این تغییر به دست کسانی میتواند انجام بشود که شاکله این کار در آنها وجود دارد. جوانان برومندی که میتوانند تغییر را ایجاد کنند.
پس از بیان اظهارات موافقان و مخالفان با وزیر پیشنهادی، نوبت به باغگلی در دفاع از خودش رسید.
باغ گلی: با محافظه کاری نمی توان تحول در آموزش و پرورش ایجاد کرد
وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تاکید کرد: با حفظ وضع موجود و محافظه کاری نمی توان انتظار ایجاد تحول در نظام آموزش و تربیتی کشور داشته باشیم.
حسین باغ گلی در جریان بررسی صلاحیت وی جهت تصدی وزارت آموزش و پرورش گفت: بر خود لازم می دانم از رئیس جمهور تشکر کنم که بنده را برای این وزارتخانه پیشنهاد دادند. انتخاب ایشان نشان می دهد که به طور جدی به دنبال تحول هستند؛ تحول در آموزش و پرورش نیازمند فردی جرأتمند است. از نمایندگان مجلس نیز که زمینه بحث و بررسی در خصوص برنامه های پیشنهادی در کمیسیون ها و فراکسیون های مجلس فراهم کردند تشکر می کنم. پیش فرض ذهنی من این است که تمام مواففان و مخالفان بنده به دنبال کمک به نظام آموزش کشور بوده و بنده از همه آنها سپاسگزارم.
پس از اتمام بررسی صلاحیت ۱۹ وزیر پیشنهادی در مجلس، رای گیری برای وزرای پیشنهادی انجام می شود که پیش بینی می شود که رای گیری روز سه شنبه انجام شود
بررسی صلاحیت عیسی زارع پور وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات
نظر کمیسیون فرهنگی درباره زارع پور
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت که برنامه های وزیر پیشنهادی با اسناد بالادستی تا حدی منطبق است.
موافقت کمیسیون صنایع و معادن مجلس با وزیر پیشنهادی ارتباطات
سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از موافقت اعضای این کمیسیون با عیسی زارع پور برای تصدی وزارت خانه ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد.
عنابستانی: چه زمانی قرار است شبکه ملی اطلاعات را راه اندازی کنید؟
علی اصغر عنابستانی نماینده مردم سبزوار در مجلس در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات بیان کرد: درست است که آقای زارع پور جوانی انقلابی است و برنامه خوبی هم به مجلس ارائه کرده است اما در بحث شبکه ملی اطلاعات ایشان فقط به چالشهای موجود در این حوزه پرداختند و راهکار عملیاتی برای اجرای این پروژه ارائه نکردند.
وی افزود: ما انتظار داریم تا به ما دقیق بگوید چه زمانی شبکه ملی اطلاعات که زیرساخت اصلی فضای مجازی در کشور هست و مورد مطالبه رهبری است ایجاد خواهد شد.
شریعتی: زارع پور نماد دولت جوان حزب اللهی است
مالک شریعتی، نماینده مردم تهران در مجلس ضمن موافقت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات عنوان کرد: آقای زارع پور نماد دولت جوان حزب اللهی است؛ اما حمایت و اعتماد مجلس منوط به کارآمدی و حفظ سلامت اقتصادی مدیران ارشد دولت به ویژه در وزارتخانه کلیدی و ثروتمند ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
حاتمی: وزیر ارتباطات در شبکههای اجتماعی حضور ندارد
حسین حاتمی نماینده مردم کلیبر در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در حالی که فضای مجازی با همه حواشی و درآمیختگی سود و زیانش به بخشی از زندگی مردم تبدیل شده است، وزیر پیشنهادی ارتباطات هیچ اعتقادی به پلتفرمهای موجود نداشته و خود نیز در شبکههای اجتماعی حضور ندارد.
طاهری: ایران هوشمند و حکمرانی داده از برنامه های زارع پور است
مصطفی طاهری نماینده مردم زنجان در مجلس در موافقت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره با سوابق اجرایی و تحصیلات زارع پور گفت: وزیر پیشنهادی ارتباطات قول داده تا تمامی این برنامهها در زمینه شبکه ملی اطلاعات را به صورت جدی پیگیری کند. ایشان در هشت محور برنامه دارند که مهمترین آنها عبارت از ایران هوشمند و حکمرانی داده است. این موضوع به دولت الکترونیک ربط دارد. گویا اختیار خاصی از آقای رئیسی گرفتند تا حکمرانی دیجیتال را افرایش دهند. این موضوع به شفافیت اقتصادی و مبارزه هوشمند با فساد کمک خواهد کرد.
تکمیل می شود.....