کد خبر: ۲۴۴۹۸۳
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۵۳
در سراسر جهان بیش از 20 میلیون و 676 هزار مبتلا به کرونا شناسایی شده و بیش از 749 هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.
شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در جهان همچنان رو به افزایش است و براساس آخرین آمارها تاکنون مجموع شمار مبتلایان این بیماری به 20 میلیون و 676 هزار و 996 نفر رسیده است.

به گزارش اعتدال، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در 213 کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

تازه‌ترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید در جهان به 749 هزار و 79 نفر رسیده است.

گزارش ها حاکیست آمریکا، همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. هرچند برزیل نیز به لحاظ شمار مبتلایان سریع تر از سایر کشورها در حال نزدیک شدن به آمار ایالات متحده است.

هم اکنون برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم جای گرفتند و برزیل، انگلیس و مکزیک نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده‌اند.

کشورهای روسیه، آفریقای جنوبی، مکزیک، پرو، کلمبیا، شیلی و اسپانیا به ترتیب جایگاههای چهارم تا دهم جدول تعداد مبتلایان کرونا را به خود اختصاص داده‌اند.

در حالی که تا چندی پیش اروپا به یکی از مراکز شیوع کروناویروس جدید در جهان تبدیل شده بود اما این عفونت اکنون در بیشتر کشورهای اروپایی کنترل شده است و در حال حاضر آفریقای جنوبی، هند و آمریکای جنوبی به ویژه برزیل، پرو، کلمبیا، شیلی و مکزیک به کانون های جدید برای شیوع این ویروس تبدیل شده و سازمان‌ جهانی بهداشت نیز نسبت به وضعیت کشورهای این منطقه ابراز نگرانی کرده است.

آخرین آمار و اطلاعات مربوط به شیوع ویروس کرونا در ایران و جهان در روز چهارشنبه 22 مرداد 1399 (12 آگوست 2020 میلادی) را در اینجا دنبال کنید.

شمار جانباختگان و مبتلایان کرونا در جهان+ جدول
شمار جانباختگان و مبتلایان کرونا در جهان+ جدول
شمار جانباختگان و مبتلایان کرونا در جهان+ جدول

کرونا در آمریکا؛ شمار مبتلایان از 5 میلیون و 331 هزار نفر فراتر رفت
شمار افرادی که در آمریکا تست کرونای آن ها مثبت اعلام شده از 5 میلیون و 331 هزار نفر فراتر رفته است.

این کشور همچنین با 168 هزار و 430 نفر، بیشترین تعداد مرگ و میر ناشی از درگذشتگان ویروس کرونا را داراست.

آمار مرگ و میر در برزیل از 103 هزار نفر فراتر رفت
برزیل از ثبت بیش از 103 هزار و 420 مورد مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کووید ۱۹ خبر داده است. این کشور از نظر شمار درگذشتگان کرونا، دومین کشور در جهان پس از آمریکاست.

تاکنون ابتلا بیش از 3 میلیون و 123 هزار نفر به ویروس کرونا در این کشور تایید شده است.

کرونا در هند
دولت هند اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور از 2 میلیون و 395 هزار نفر عبور کرده و تنها در روز گذشته 67 هزار و 66 مورد ابتلای جدید در هند به ثبت رسیده است.

همچنین با درنظر گرفتن 950 مورد فوتی دیروز در اثر بیماری کووید-۱۹، تعداد تلفات این کشور در جریان شیوع ویروس کرونا به 47 هزار و 138 نفر رسیده است.

هند پس از آمریکا و برزیل بیشترین آمار مبتلایان به کرونا در سطح جهان را دارد.

کرونا در روسیه
در روسیه شمار مبتلایان در شبانه روز گذشته 5102 نفر و تعداد درگذشتگان هم 129 اعلام شده است.

تعداد کل درگذشتگان در این کشور به بیش از 15 هزار و 260 نفر و شمار کل مبتلایان به 902 هزار و 701 نفر رسیده است.

روسیه ابراز تردید نسبت به واکسن ضد کرونای آن کشور را 'بی اساس' دانسته است
در پی ابراز تردید بین المللی در مورد تولید و استفاده از واکسن ضد کرونا در روسیه، مقامات آن کشور هرگونه تردیدی نسبت به کارآیی و امن بودن این واکسن را "بی اساس" توصیف کرده اند.

روز گذشته ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه گفت که کمتر از دو ماه پس از آزمایش یک واکسن ضد کرونا روی انسان، این واکسن برای استفاده عمومی "مناسب و موثر" تشخیص داده شده است. آزمایش واکسن روی انسان با هدف تعیین قدرت سیستم دفاعی بدن در برابر عامل بیماری صورت می گیرد.

مقامات بهداشت و پژوهشگران در کشورهای مختلف از جمله آلمان، فرانسه، اسپانیا و آمریکا در مورد استفاده از چنین واکسنی هشدار داده و گفته اند که بدون بررسی های لازم، نمی تواند به امنیت و کارآیی آن به عنوان عامل جلوگیری از ابتلای به ویروس کرونا اطمینان کرد.

امروز میخاییل موراشکو، وزیر بهداشت روسیه به خبرگزاری اینرفاکس گفت که "به نظر می رسد که همکاران خارجی ما احساس کرده اند که روسیه در رقابت برای دستیابی به واکسن از آنها جلوتر رفته و سعی می کنند نظراتی ابراز دارند که مطلقا بی اساس است."

او گفته است که اولین بسته واکسن ظرف دو هفته تولید خواهد شد و در ابتدا برای پزشکان به کار خواهد رفت.

سازمان بهداشت جهانی گفته است که گفتگو با مقامات روسی را در مورد بررسی این واکسن، که اسپوتیک پنج نام گرفته، آغاز کرده است. اسپوتنیک نام اولین ماهواره روسی است که در دهه ۱۹۵۰ به فضا پرتاب شد.

در حال حاضر، این سازمان شش واکسن مختلف را در مرحله آزمایش بالینی دارد که شامل آزمایش گسترده تر روی انسان است.

وزیر بهداشت آلمان هشدار داده است که استفاده از یک واکسن خطرناک یا بی اثر برای میلیونها نفر می تواند باعث رویگردانی مردم از انواع واکسن ها شود و افزده بود: "براساس اطلاعاتی که در دست داریم، این واکسن به طور کامل آزمایش نشده است و موضوع بر سر اول بودن نیست، بلکه داشتن یک واکسن موثر و امن است."

کرونا در آفریقای جنوبی
وزارت بهداشت آفریقای جنوبی اعلام کرد که شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به 566 هزار و 109 نفر و تعداد جانباختگان نیز به 10 هزار و 751 نفر رسیده است.  آفریقای جنوبی در جایگاه پنجم جهانی از لحاظ تعداد مبتلایان به بیماری کووید-19 قرار گرفته است.

شیوع دوباره کرونا؛ اسپانیا بدترین وضعیت را در اروپای غربی دارد
در هفت هفته اخیر، روزانه و به طور میانگین ۴ هزار و۹۳۲ اسپانیایی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. آماری که از مجموع آمارهای کشورهای ایتالیا، آلمان، فرانسه و بریتانیا بیشتر است.

از هر ۱۰۰ هزار اسپانیایی ۹۵ تن به کووید۱۹ مبتلا هستند. این آمار در فرانسه ۲۴ تن، در بریتانیا ۱۷، در آلمان ۱۳ و در ایتالیا ۸ نفر است.

بحرانی بودن وضعیت در اسپانیا باعث شده است تا برخی کشورهای محدودیت‌هایی برای تردد مسافران به مقصد و از مبدا اسپانیا اعمال کنند. در اسپانیا اکنون حدود ۳۲۳ هزار نفر به کرونا مبتلا شده‌اند.

سالوادور مکیپ، کارشناس علوم پزشکی در دانشگاه آزاد کاتالونیا که کتابی را با عنوان «بیماری های بزرگ مدرن» نوشته است، می‌گوید: «ما اکنون در یک لحظه مهم و ویژه این بحران قرار داریم، درست در نقطه ای که همه چیزمی‌تواند بهتر یا بدتر شود. ما باید تمام اقدامات پیشگیری را در دست بگیرم یا اینکه انتظار بحرانی عمیق تر را داشته باشیم.»

فرناندو سیمون هماهنگ کننده امور اضطراری در وزارت بهداشت اسپانیا می‌گوید که هم اکنون ۵۰۰ کانون بحرانی در کشور داریم که ویروس کرونا در آنجا در حال گسترش است.

اسپانیا از اواسط ماه مارس قوانین سختگیرانه‌ای را به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا در پیش گرفت که بر مبنای آن مردم این کشور تنها برای خرید مواد غذایی، مراجعه به پزشک، قدم زدن کوتاه با سگ‌های خود در بیرون از خانه و یا کار کردن در شرایطی که نمی‌توانند از راه دور کار کنند، مجوز خروج از خانه‌های خود را داشتند.

دولت مادرید در روز ۲۱ ژوئن قوانین سخت گیرانه خود را به طور مرحله‌ای برداشت. در حالی که کشور با موفقیت از کاهش شمار مبتلایان به ۲۳۸ مورد در روز خبر می‌داد.

اما برخی کارشناسان معتقدند که دولت به خاطر مسائل اقتصادی، در برداشتن سخت‌گیری‌ها عجله کرد و در نتیجه از هفته اول ژوئیه، ویروس دوباره به سرعت رو به گسترش گذاشت و شمار مبتلایان به شدت افزایش یافت.

سالوادور مکیپ به تابستان که فصل برداشت محصولات کشاورزی است نیز اشاره می‌کند و می‌گوید که مزارع کشاورزی و جایی که کارگران فصلی تجمع زیادی دارند، به کانون‌های تازه گسترش کرونا در کشور تبدیل شده اند.

مکیپ به خصوصیات اجتماعی مردم اسپانیا که خونگرمی و نزدیکی بیشتری با یکدیگر دارند و خانواده‌ها و دوستان در فصل گرما تجمعات گروهی بیشتری تشکیل می‌دهند نیز اشاره کرد و گفت که چنین وضعیتی به خیزش دوباره طوفان کمک کرد.

وی معتقد است که دولت باید آزمایش‌های بیشتری را در دستور کار خود قرار دهد و همچنین تعداد افراد بیشتری را برای مقابله با ویروس استخدام کند. اقداماتی که به نظر او در اسپانیا به اندازه کافی صورت نگرفته است.

چنین وضعیتی موجب شد تا کشورهای اروپایی اقدامات محتاطانه در خصوص اسپانیا در پیش بگیرند و حتی دولت آلمان روز سه شنبه از گردشگران خود خواست تا به مادرید و باسک سفر نکنند.

دولت‌های محلی دراسپانیا اقدامات سخت‌گیرانه‌ای در پیش گرفته‌اند از جمله تعطیل کردن کلوب‌های شبانه و سخت‌گیری در زدن ماسک است.

در روز دوم آوریل اسپانیا رکورد ۹۵۰ مرگ بر اثر کرونا را ثبت کرد ولی سپس و با قرنطینه‌ای که در پیش گرفت این آمار به ۲۳۵ مرگ در روز ۲۱ ژوئن رسید. دولت اسپانیا این را نشانه عملکرد مثبت خود توصیف می‌کند.

آمار شیوع کرونا در اسپانیا نشان می‌هد تعداد فوتی‌های کرونا به 28 هزار و 581 تن رسیده است. این آمار همچنین از ابتلای 376 هزار و 864 به ویروس کووید-19حکایت دارد. اسپانیا هشتمین آمار مرگ بر اثر کرونا را در جهان دارد.

بریتانیا بعد از ۱۱ سال وارد رکود اقتصادی شد
اداره ملی آمار بریتانیا روز چهارشنبه ۱۲ اوت (۲۲ مرداد) اعلام کرد در نتیجه تبعات همه‌گیری کرونا، اقتصاد این کشور در سه ماهه نخست امسال در مقایسه با سال گذشته ۲۰.۴ درصد کوچک شده است.

این بیشترین آمار کاهش رشد اقتصادی بریتانیا از زمان بحران مالی در سال ۲۰۰۹ است و نشان می‌دهد اقتصاد این کشور به طور رسمی وارد رکود شده است.

مقامات بریتانیا علت این سقوط کم‌سابقه را بستن مغازه‌ها، هتل‌ها، رستوران‌ها، مدارس و فروشگاه تعمیرات خودرو می‌دانند.

بریتانیا از ۲۳ مارس قرنطینه را به اجرا گذاشت که باعث توقف یا کاهش شدید فعالیت در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله بخش خدمات، صنایع، ساخت و ساز و تجارت داخلی شد. تقریبا تمامی بخش‌های اقتصادی بریتانیا بویژه بخش فروش خودرو از این قرنطینه آسیب دیدند.

تعطیلی کارخانجات ساخت خودرو سبب شده است تا تولید خودرو در این کشور به کندترین نرخ از سال ۱۹۵۴ بدین سو برسد. این در حالی است که بخش بیمارستانی و درمان بیشترین ضربه را از بحران جاری متحمل شده است.

اداره ملی آمار بریتانیا می‌گوید تولید ناخالص ملی این کشور در ماه ژوئن و با آغاز برداشته شدن محدودیت‌ها شروع به جهش مجدد کرده و به ۸.۷ درصد رسیده است. این عدد هرچند احیای اقتصادی را نشان می‌دهد، با این حال هنوز یک ششم ماه فوریه و پیش از شیوع همه‌گیری کرونا است.

پیشتر اتاق بازرگانی بریتانیا با انتشار گزارشی تصریح کرده بود که گردش مالی، حجم سفارش‌ها و درآمد بخش خدماتی این کشور به پایین‌ترین حد در ۳۱ سال اخیر رسیده است.

بر اساس پیش‌بینی‌‌ها روند نزولی تولید ناخالص داخلی حتی می تواند تا ۳۵ درصد هم در شش ماهه دوم سال سقوط کند.

متخصصان می گویند که رشد اقتصاد بریتانیا در شش ماهه دوم به آرامی بهبود خواهد یافت و بازگشت مجدد اقتصاد به حالت تماما فعال به سال ۲۰۲۱ موکول می شود.

در حال حاضر بیش از ۳۱۳ هزار نفر در بریتانیا به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند که از این میان نزدیک به ۴۶ هزار و ۷۰۶ تن جانباخته‌اند؛ رقمی که بالاترین حد در میان کشورهای اروپایی است و پس از آمریکا، برزیل و مکزیک چهارمین میزان مرگ و میر بیماری کووید-۱۹ در جهان محسوب می‌شود.

کرونا در فرانسه
تعداد کل موارد قطعی ابتلا به کرونا در فرانسه به 206 هزار و 696 تن و تعداد کل قربانیان کرونا نیز به 30 هزار و 371 تن رسیده است.

فرانسه از لحاظ شمار قربانیان کرونا در جهان پس از ایالات متحده، برزیل، انگلیس، مکزیک، بریتانیا، هند و ایتالیا رتبه‌ی هفتم را به خود اختصاص داده است.

کرونا در آلمان
مقامات بهداشتی آلمان اعلام کردند، آمار مبتلایان کرونا به طور کلی به 219 هزار و 648 نفر رسیده است.

بر اساس گزارش سازمان کنترل و پیشگیری از بیماریها در آلمان، با فوت 2 نفر در 24 ساعت گذشته، تعداد جانباختگان کرونا در آلمان به 9 هزار و 269 نفر رسید.

کرونا در ایتالیا
با فوت 10 نفر مبتلا به کرونا شمار کل جان‌باختگان کرونا در ایتالیا تاکنون به 35 هزار و 225 تن رسیده است که این کشور را پس از ایالات متحده آمریکا، برزیل، مکزیک، انگلیس و هند در جایگاه ششم جهان از لحاظ قربانیان کرونا قرار می‌دهد.
تعداد کل موارد قطعی ابتلا به کرونا در ایتالیا نیز به 251 هزار و 713 نفر رسیده است که ایتالیا را هفدهمین کشور جهان از لحاظ مبتلایان قرار داده است.

کرونا در پرو
در پرو طبق اعلام وزارت بهداشت، مجموع مبتلایان به این بیماری به 489 هزار و 680 نفر رسیده است. همچنین در مجموع تاکنون 21 هزار و 501 نفر از مبتلایان به این بیماری در پرو جان خود را از دست داده‌اند. این کشور از لحاظ شمار مبتلایان در جایگاه هفتم جهان قرار گرفته است.

کرونا در مکزیک
دولت مکزیک اعلام کرده که آمار درگذشتگان ویروس کرونا در مکزیک از 53 هزار و 929 نفر فراتر رفته است.

مکزیک در حال حاضر از نظر شمار مرگ و میر پس از آمریکا و برزیل در رده سوم جهان قراردارد.

وزارت بهداشت مکزیک اعلام کرده که در شبانه روز گذشته 926 نفر جان خود را ازدست داده اند. شمار افرادی هم که تست کرونای آن ها مثبت اعلام شده 492 هزار و 522 نفر اعلام شده است.
 
کرونا در شیلی
آمار درگذشتگان ویروس کرونا در شیلی به 10 هزار و 205 نفر رسیده است. در شبانه روز گذشته در این کشور 27 نفر جان خود را ازدست داده اند. مجموع افراد مبتلا یه کرونا نیز 378 هزار و 168 نفر اعلام شده است.

کرونا در کلمبیا
در کلمبیا، مجموع مبتلایان به کرونا به 410 هزار و 453 نفر رسیده است. همچنین در مجموع تاکنون 13 هزار و 475 نفر از مبتلایان به این بیماری در این کشور جان خود را از دست داده‌اند. این کشور از لحاظ شمار مبتلایان در جایگاه هشتم جهان قرار گرفته است.

کرونا در ترکیه
ترکیه بیش از 244 هزار و 392 مورد ابتلا به کرونا ثبت کرده است. بر اساس اطلاعات گزارش شده از وزارت بهداشت ترکیه تاکنون شمار مرگ و میر در این کشور 5 هزار و 891 تن عنوان می‌شود.

کرونا در عربستان سعودی
در عربستان سعودی روز گذشته هزار و 569 مورد جدید ابتلا به کرونا ثبت شده و شمار کل مبتلایان را به 293 هزار و 37 تن رسانده است. عربستان سعودی تاکنون جان باختن 3 هزار و 269 تن را اعلام کرده است.

کرونا در چین
آمار کل مبتلایان در چین با افزایش 25 نفر در شبانه روز گذشته تاکنون 84 هزار و 737 نفر گزارش شده است.

کرونا در ایران؛ مرگ ۱۸۸ نفر در شبانه‌روز گذشته
وزارت بهداشت ایران روز چهارشنبه در گزارش روزانه خود، از شناسایی دو هزار و ۵۱۰ بیمار جدید مبتلا به بیماری کووید۱۹ و مرگ ۱۸۸ نفر در اثر این بیماری در شبانه‌روز گذشته خبر داد.

به این ترتیب ایران در ۲۴ ساعت منتهی به چهارشنبه چهارمین کشور با بالاترین آمار روزانه مرگ و میر در جهان بود. طی ۲۴ ساعت گذشته هند با ثبت فوت ۹۵۰ نفر، مکزیک با ثبت فوت ۹۲۶ نفر و  سپس ایالات متحده آمریکا با ثبت فوت ۶۸۵ نفر سه جایگاه اول تا سوم را به خود اختصاص داده بودند.

براساس آمار ارائه شده از سوی سخنگوی وزارت بهداشت ایران، آمار رسمی مرگ بر اثر بیماری کرونا در ایران به حدود ۱۸ هزار و ۹۸۸ نفر رسید. به این ترتیب ایران از نظر میزان مرگ ناشی از کرونا هم چنان در جایگاه دهم جهان قرار دارد.

آمار تعداد قربانیان بر اثر بیماری کرونا در روزهای گذشته در ایران همواره سه رقمی بوده است اما نسبت به ابتدای مرداد ماه شیب صعودی آن مهار شده است.

اگرچه این تعداد قربانی با کاهش محدودیت‌ها در ایران همراه بوده اما سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت همچنان خواستار رعایت پروتکل‌های سه گانه بهداشتی شامل فاصله گذاری فیزیکی، شستن مداوم دست‌ها و استفاده از ماسک برای کاهش ابتلا به بیماری در کشور شد.

لاری همچنین از قرار داشتن ۱۵ استان در وضعیت قرمز و ۱۱ استان در وضعیت هشدار خبر داد. ایران براساس تقسیمات کشوری‌ شامل ۳۱ استان است.

استان‌های مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز و استان‌های فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه بویر احمد در وضعیت هشدار قرار دارند.

کرونا در افغانستان؛ شناسایی ۷۶ مورد ابتلا و ۱۰ مرگ در شبانه روز گذشته
وزارت صحت/بهداشت افغانستان می‌گوید با شناسایی ۷۶ مورد ابتلا به ویروس کرونا در یک شبانه روز گذشته، شمار مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در این کشور به ۳۷ هزار و ۳۴۵ نفر رسیده است.

براساس آمار رسمی در مدت یادشده ۱۰ نفر از مبتلایان جان باخته‌اند که با این رقم شمار کل جان باختگان به یک هزار و ۳۵۴ نفر می‌رسد.

همچنین وزارت بهداشت از ثبت ۲۷۹ مورد بهبود خبر داده که با این آمار در حال حاضر شمار مجموعی بهبودیافتگان به ۲۶ هزار و ۶۹۴ نفر رسیده است.

کابل، هرات و بلخ به ترتیب سه ولایتی هستند که بیشترین آماز مبتلایان به ویروس کرونا را ثبت کرده‌اند.

با آنکه آمار رسمی، کاهش ابتلا به ویروس کرونا در افغانستان را نشان می‌دهد اما یک ارزیابی وزارت بهداشت نشان می‌دهد که یک سوم نفوس این کشور یعنی از مجموع ۳۳ میلیون جمعیت بیش از ده میلیون نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و این بیماری را گذرانده‌اند.

کرونا در آفریقا
مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های آفریقا از افزایش شمار مبتلایان به کرونا در قاره سیاه به بیش از یک میلیون و 73 هزار مبتلا خبر دادند و شمار فوتی های ناشی از کرونا را 24 هزار و 7 نفر اعلام کردند.

آفریقای جنوبی در صدر کشورهای این قاره از حیث ابتلا قرار دارد و پس از آن کشورهای مصر، نیجریه، غنا، الجزایر، مغرب و کنیا قرار دارند.

انفجار بیروت؛ لبنان بالاترین رقم تلفات ویروس کرونا را ثبت کرد
روز گذشته لبنان بالاترین رقم روزانه تلفات روزانه مبتلایان به ویروس کرونا را ثبت کرده است. به گفته مسئولان بهداشت لبنان، تعداد زیاد زخمی های انفجار اخیر بیروت بیمارستان ها را با کمبود جدی در همه زمینه ها مواجه کرده است.

وزارت بهداشت لبنان گفته است که در بیست و چهار ساعت گذشته، هفت نفر از مبتلایان به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند و ۳۰۹ مورد ابتلای جدید نیز گزارش شد.

از زمان شیوع این بیماری در لبنان در ماه فوریه تا کنون، این کشور بیش از ۷۱۰۰ مورد ابتلا و ۸۷ مورد مرگ مبتلایان را گزارش کرده است که در مقایسه با برخی کشورهای منطقه نسبتا ناچیز است.

در عین حال سازمان بهداشت جهانی هشدار داده است که با توجه به تعداد زخمی‌های انفجار بیروت و بیخانمان شدن نزدیک به سیصد هزار تن از ساکنان شهر، خطر گسترش سریع این بیماری مردم لبنان را تهدید می کند.

سخنگوی سازمان بهداشت جهانی گفته است که در حال حاضر، اولویت این سازمان مراقبت از زخمی های انفجار و ادامه ارزیابی نتایج درمانی این واقعه و رساندن کمک های بشردوستانه در همکاری با امدادرسانان بین المللی است. او گفته است که ارسال اقلام مورد نیاز برای حفاظت کادر درمانی و مردم در برابر ویروس کرونا از جمله این اولویت هاست.

نیوزیلند در پی کشف منشأ خوشه جدید کرونا پس از ۱۰۲ روز

مقامات نیوزیلند ضمن اعمال قرنطینه مجدد و سراسری، در حال بررسی احتمالات مختلف برای کشف منشأ خوشه جدید ابتلا به کرونا در این کشور پس از بیش از سه ماه هستند.

کشف ابتلای چهار عضو یک خانواده به کرونا در اوکلند، جاسیندا آردرن، نخست وزیر نیوزیلند را بر آن داشته تا به سرعت مجدداً محدودیت‌های حرکتی را در بزرگترین شهر نیوزیلند و محدودیت‌های مسافرتی را در کل کشور به کار گیرد.

مقامات ‌ضمن بررسی احتمالات مختلف در مورد منشأ ابتلای این خانواده به کرونا، احتمال ورود کروناویروس از طریق حمل و نقل را نیز مورد بررسی قرار داده‌اند.

منبع شیوع این بیماری مقامات بهداشتی نیوزیلند را سردرگم کرده است. این مقامات اطمینان دارند که هیچ گونه انتقال محلی ویروس در نیوزیلند به مدت ۱۰۲ روز انجام نشده است و نیز این خانواده به خارج از کشور سفر نکرده‌اند.

به گفته مقامات، تحقیقات در مورد پتانسیل وارد شدن ویروس توسط حمل و نقل باری صفر بوده است. آزمایش سطوح در یک فروشگاه واقع در اوکلند که یکی از مردان خانواده مبتلا به کرونا در آن مشغول به کار بود، انجام شده است. با توجه به اینکه کروناویروس قادر به زنده ماندن تا مدتی در محیط سرد یخچال است، یخچال‌های این فروشگاه نیز مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

بنا بر گزارش رویترز، چین نیز نمونه‌هایی از کروناویروس را در بسته‌بندی غذاهای دریایی منجمد وارداتی گزارش کرده است.

برچسب ها: شمار قربانیان کرونا ، شمار جان باختگان کرونا ، شمار قربانیان کروناویروس جدید ، شمار جهانی مبتلایان و جانباختگان کرونا ، شمار مبتلایان و جانباختگان کرونا در جهان ، شمار جانباختگان در اروپا و آمریکا ، شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا ، شمار قربانیان کرونا در جهان ، شمار مبتلایان به ویروس کرونا ، شمار مبتلایان به کرونا ، شمار قربانیان ویروس کرونا ، شمار قربانیان کرونا ، آمار مبتلایان و جان باختگان کرونا در جهان ، آمار کرونا در جهان ، آمار جهانی مبتلایان و قربانیان کرونا ، آمار کرونا در کشور ، آمار جدید کرونا در ایران ، آمار کرونا ، آمار جدید ویروس کرونا در کشور ، آمار رسمی کرونا در ایران ، آمار رسمی کرونا ، آمار مبتلایان به کرونا ، ابتلا به کرونا ، ابتلا به ویروس کرونا ، ابتلا به کروناویروس جدید ، ابتلا به کرونا ویروس ، ابتلا به بیماری کرونا ، ابتلا به ویروس جدید کرونا ، ابتلا به کووید 19 ، ابتلای دوباره به کرونا ، مبتلایان به کرونا ، مبتلایان به ویروس کرونا ، مبتلایان کرونا ، مبتلایان به کروناویروس ، مبتلا به ویروس کرونا ، مبتلا به کرونا ، مبتلایان جدید به کرونا
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه‌های کسب و کار
عکس خبری