کد خبر: ۲۴۴۹۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه امروز به طور رسمی از ساخت واکسن روسیِ کرونا و ثبت این واکسن خبر داد.
ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه امروز به طور رسمی از ساخت واکسن روسیِ کرونا و ثبت این واکسن خبر داد.

به گزارش اعتدال به نقل از اسپوتنیک، پوتین گفت: وزارت بهداشتِ روسیه موفق به ساخت واکسن کرونا شده است.

خبرگزاری اسکای نیوز عربی نیز گزارش داد، پوتین اعلام کرده است دخترش نیز این واکسن را زده است.

روز گذشته "کریل دمیتریف"، رئیس صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه که در حال تأمین اعتبار آزمایشات واکسن کرونا در این کشور است، اظهار داشت: روسیه به طور سنتی در تولید واکسن‌ها بسیار قوی بوده و واکسن ما در واقع نوعی کپی‌برداری از واکسن ابولا است که پنج سال پیش در مسکو تهیه شده است.

به گفته دمیتریف که در کارآزمایی‌های اولیه بالینی واکسن شرکت کرده، واکسن کرونای روسیه به این دلیل توانسته پیشروی کند که نسخه ارتقاء یافته از واکسن قبلی علیه ویروس سندرم تنفسی خاورمیانه (مرس) است.

اولین تصاویر از واکسن کرونای روسی

وزارت بهداشت روسیه تصویری از اولین واکسن کرونای ثبت شده در جهان را که در روسیه ساخته شده است، منتشر کرد.

واکسن روسیه برای کرونا به یاد نخستین ماهواره‌ای که اتحاد جماهیر شوروی سابق به فضا پرتاب کرد‏، «اسپوتنیک-وی» نامگذاری شد.

روسیه، ثبت رسمی واکسن کرونا را اعلام کرد

روسیه، ثبت رسمی واکسن کرونا را اعلام کرد

واکنش سازمان جهانی بهداشت به واکسن ضدکرونای روسیه
تازه‌ترین گزارش سازمان جهانی بهداشت از ۲۸ واکسن کرونا که در سرتاسر جهان در حال طی مراحل ارزیابی بالینی است، نشان می‌دهد که واکسن موسسه تحقیقاتی «نیکلای گاملیا» در مرحله نخست ارزیابی قرار داشته و بدون طی دو مرحله بعدی از سوی روسیه به طور رسمی ثبت شده است.

بر پایه گزارش سازمان جهانی بهداشت، واکسن مرکز ملی اپیدمولوژی و میکروبیولوژی روسیه به نام «نیکلای گاملیا» تاکنون در قالب مرحله نخست ارزیابی بر روی دو گروه ۹ نفره و یک گروه ۲۰ نفره آزمایش شده است.

این گزارش حاکیست که در حال حاضر تنها سه واکسن اروپایی و آمریکایی دانشگاه آکسفورد، شرکت مُدرنا و بیون‌تک در حال گذراندن مرحله سوم ارزیابی بالینی خود هستند. همچنین سه واکسن چینی نیز در حال طی مرحله سوم ارزیابی خود قرار دارند.

دانشمندان معتقدند، تشخیص این که یک واکسن موجب فعال‌سازی سیستم ایمنی بدن در مقابل یک ویروس می‌شود یا خیر، نیاز به سه مرحل آزمایش دارد که مرحله نخست آن با تعداد محدودی داوطلب دریافت واکسن انجام می‌شود ولی در مرحله دوم واکسن به صدها نفر تزریق می‌شود و برای اثبات کارآیی و ایمنی آن، در مرحله سوم بر روی ۲۰ تا ۴۰ هزار انسان آزمایش می‌شود. بر همین اساس، شرکت‌های مُدرنا و بیون‌تک در مرحله سوم، آزمایش واکسن خود را بر روی ۳۰ هزار داوطلب ساکن مناطق جغرافیایی مختلف، آغاز کرده‌اند.

سازمان بهداشت جهانی هفته گذشته نیز از روسیه خواسته بود که به رعایت دستورالعمل‌های تعیین شده برای تولید واكسن‌های ایمن و مؤثر پایبند باشد.

خانم لیندمایر هشدار داده بود که بی‌توجهی به این دستورالعمل‌ها می‌تواند موجب بروز عوارض منفی خطرناکی در دریافت کنندگان واکسن‌های ناایمن شود که شاید از عوراض بیماری کرونا بدتر باشد.

کریستین لیندمایر، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت، گفته بود:«بعضی اوقات محققان از کشف سرنخی خبر می‌دهند که فی‌ذاته خبر خوبی است ولی این ادعا با ساخت واکسنی که کارآیی بالایی داشته باشد، زمین تا آسمان فاصله دارد.»

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت همچنین تصریح کرده بود که تاکنون(۴ اوت) هیچ اطلاعات و گزارش رسمی از موفقیت قابل اتکای واکسن روسی به دست ما نرسیده است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
تازه‌های کسب و کار
عکس خبری