برگزاری مراسم خاکسپاری پاپ فرانسیس/ حضور ۱۵۰ نفر از رهبران و مقامات کشورهای مختلف جهان+ تصاویر و ویدئو

مراسم خاکسپاری رهبر کاتولیک‌های جهان ‌در کلیسای سن‌پیترو واقع در پایتخت ایتالیا آغاز شد. دقایقی پیش تابوت حامل پیکر پاپ فرانسیس در میدان اصلی سنت پیتر در واتیکان قرار داده شد و رهبران جهان برای ادای احترام گرد آن جمع شدند.

پایگاه اطلاع رسانی اعتدال- نزدیک به ۱۵۰ نفر از رهبران و مقامات کشورهای مختلف جهان خود را برای شرکت در مراسم تشییع پاپ فرانسیس به واتیکان رسانده‌اند. از جمله مقامات حاضر در این مراسم می‌توان به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، اشاره کرد که بارها به دلیل مواضع کاملاً متضاد در مورد مهاجرت با پاپ فرانسیس درگیر شده بود.

به گزارش شفقنا؛ رویترز نوشت: قبل از نشستن روی صندلی‌، ترامپ و همسرش ملانیا به تابوت فرانسیس در کلیسای سنت پیتر ادای احترام کردند. در میان دیگر سران دولتی که به رم پرواز کردند، روسای جمهور آرژانتین، فرانسه، گابن، آلمان، فیلیپین و لهستان، به همراه نخست وزیران بریتانیا و نیوزیلند و همچنین اعضای خاندان‌های سلطنتی اروپا حضور دارند.

این مراسم به ریاست کاردینال «جیووانی باتیستا رِ» اسقف ۹۱ ساله ایتالیایی، برگزار خواهد شد.

این مراسم در فضای باز و با حضور ۲۲۰ کاردینال، ۷۵۰ اسقف و بیش از ۴۰۰۰ کشیش دیگر برگزار خواهد شد. طبق برنامه قرار است کل مراسم ۹۰ دقیقه طول بکشد. پاپ آرژانتینی روز دوشنبه در سن ۸۸ سالگی، پس از سکته مغزی درگذشت. در خلاصه‌ای رسمی از دوران پاپی او که به زبان لاتین نوشته شده و در کنار جسدش قرار داده شده بود، آمده است: «فرانسیس برای همه نشانی شگفت‌انگیز از انسانیت، از یک زندگی مقدس و از پدری جهانی به جا گذاشت.»

‌کلیسای سن‌پیترو در رم، امروز -شنبه- میزبان خاکسپاری رهبر کاتولیک‌های جهان است.

‌براساس گزارش‌ها، در جریان وداع عمومی سه روزه با پاپ، حدود ۲۵۰ هزار نفر برای آخرین بار با رهبر کاتولیک‌های جهان وداع کردند.

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به همراه همسرش برای شرکت در این مراسم در رم حضور دار‌د.

دستکم چهار هزار پلیس مسئولیت حفظ امنیت این مراسم را بر عهده دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو