در سراسر جهان بیش از 20 میلیون و 140 هزار مبتلا به کرونا شناسایی شده و بیش از 736 هزار نفر جان خود را از دست دادهاند.

شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در جهان همچنان رو به افزایش است و براساس آخرین آمارها تاکنون مجموع شمار مبتلایان این بیماری به 20 میلیون و 140 هزار و 825 نفر رسیده است.
به گزارش
اعتدال، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در 213 کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
تازهترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید در جهان به 736 هزار و 91 نفر رسیده است.
گزارش ها حاکیست آمریکا، همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. هرچند برزیل نیز به لحاظ شمار مبتلایان سریع تر از سایر کشورها در حال نزدیک شدن به آمار ایالات متحده است.
هم اکنون برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند و برزیل، انگلیس و مکزیک نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص دادهاند.
کشورهای روسیه، آفریقای جنوبی، مکزیک، پرو، کلمبیا، شیلی و اسپانیا به ترتیب جایگاههای چهارم تا دهم جدول تعداد مبتلایان کرونا را به خود اختصاص دادهاند.
در حالی که تا چندی پیش اروپا به یکی از مراکز شیوع کروناویروس جدید در جهان تبدیل شده بود اما این عفونت اکنون در بیشتر کشورهای اروپایی کنترل شده است و در حال حاضر آفریقای جنوبی، هند و آمریکای جنوبی به ویژه برزیل، پرو، کلمبیا، شیلی و مکزیک به کانون های جدید برای شیوع این ویروس تبدیل شده و سازمان جهانی بهداشت نیز نسبت به وضعیت کشورهای این منطقه ابراز نگرانی کرده است.
آخرین آمار و اطلاعات مربوط به شیوع ویروس کرونا در ایران و جهان در روز دوشنبه 20 مرداد 1399 (10 آگوست 2020 میلادی) را در اینجا دنبال کنید.
کرونا در آمریکا؛ شمار مبتلایان از 5 میلیون و 216 هزار نفر فراتر رفت
شمار افرادی که در آمریکا تست کرونای آن ها مثبت اعلام شده از 5 میلیون و 216 هزار نفر فراتر رفته است.
این کشور همچنین با 165 هزار و 815 نفر، بیشترین تعداد مرگ و میر ناشی از درگذشتگان ویروس کرونا را داراست.
آمار مرگ و میر در برزیل از 101 هزار نفر فراتر رفتبرزیل از ثبت بیش از 101 هزار مورد مرگ ناشی از ابتلا به ویروس کووید ۱۹ خبر داده است. این کشور از نظر شمار درگذشتگان کرونا، دومین کشور در جهان پس از آمریکاست.
تاکنون ابتلا بیش از 3 میلیون و 39 هزار نفر به ویروس کرونا در این کشور تایید شده است.
کرونا در هنددولت هند اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور از 2 میلیون و 266 هزار نفر عبور کرده و تنها در روز گذشته 52 هزار و 817 مورد ابتلای جدید در هند به ثبت رسیده است.
همچنین با درنظر گرفتن 886 مورد فوتی دیروز در اثر بیماری کووید-۱۹، تعداد تلفات این کشور در جریان شیوع ویروس کرونا به 45 هزار و 352 نفر رسیده است.
هند پس از آمریکا و برزیل بیشترین آمار مبتلایان به کرونا در سطح جهان را دارد.
کرونا در روسیهدر روسیه شمار مبتلایان در شبانه روز گذشته 5118 نفر و تعداد درگذشتگان هم 70 اعلام شده است.
تعداد کل درگذشتگان در این کشور به بیش از 15 هزار نفر و شمار کل مبتلایان به 892 هزار و 654 نفر رسیده است.
کرونا در آفریقای جنوبیوزارت بهداشت آفریقای جنوبی اعلام کرد که شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به 559 هزار و 859 نفر و تعداد جانباختگان نیز به 10 هزار و 408 نفر رسیده است. آفریقای جنوبی در جایگاه پنجم جهانی از لحاظ تعداد مبتلایان به بیماری کووید-19 قرار گرفته است.
کرونا در اسپانیاآمار شیوع کرونا در اسپانیا نشان میهد تعداد فوتیهای کرونا به 28 هزار و 503 تن رسیده است. این آمار همچنین از ابتلای 361 هزار و 442 به ویروس کووید-19حکایت دارد. اسپانیا هشتمین آمار مرگ بر اثر کرونا را در جهان دارد. با این حال سرعت مرگ و میر در این کشور به شدت کاهش یافته است.
کرونا در بریتانیادر بریتانیا مرگ و میری ناشی از ابتلا به کووید 19 در شبانه روز گذشته اعلام نشده است. به این ترتیب تاکنون 46 هزار و 574 نفر جان خود را از دست داده اند.
تعداد موارد جدید ابتلا هم در 24 ساعت گذشته 816 نفر گزارش شده که در مجموع کل مبتلایان به 311 هزار و 641 نفررسیده است.
ادعای نخستوزیر انگلیس درباره بازگشایی مدارس در دوران کرونا
نخست وزیر انگلیس اعلام کرده که بازگشایی مدارس در ماه سپتامبر یک ضرورت اجتماعی، اقتصادی و اخلاقی است و مدعی شده است که مدارس قادر خواهند بود با وجود همهگیری کروناویروس با خیال راحت کار کنند.
بوریس جانسون، نخستوزیر انگلیس روز گذشته (یکشنبه) گفت که بازگشایی مدارس از اولویت های ملی است و مدارس، آخرین مکانهایی هستند که میتوانند در قرنطینههای محلی آینده تعطیل شوند.
اظهارات وی پس از مطالعهای در اوایل این ماه صورت گرفته که هشدار داده است انگلیس در صورت بازگشایی مدارس بدون اجرای برنامه تستگیری و ردیابی تماس با خطر موج دوم کرونا در زمستان، دو برابر بزرگتر از شیوع اولیه روبهرو خواهد شد.
مدارس انگلیس در ماه مارس در حین قرنطینه سراسری، بجز برای فرزندان کارکنان کلیدی، تعطیل و در ماه ژوئن برای تعداد کمی از دانشآموزان بازگشایی شدند.
هماکنون دولت این کشور از همه دانشآموزان میخواهد تا اوایل ماه سپتامبر به مدرسه برگردند.
جانسون میگوید که بسته نگه داشتن مدارس ما برای مدتی طولانیتر از حد ضروری، از نظر اجتماعی غیرقابل قبول، از نظر اقتصادی ناپایدار و از نظر اخلاقی غیرقابل دفاع است.
نخست وزیر انگلیس هشدار داد که هزینههای اقتصادی برای والدینی که در صورت تعطیل شدن مدارس نمیتوانند کار کنند، در حال افزایش است و اگر کودکان از تحصیل بیبهره باشند، کشور با مشکلات بزرگی روبرو میشود.
این در حالیست که اتحادیه معلمان انگلیس از فشار جانسون انتقاد کرده و هشدار داده است که در صورت تجدید فعالیت کرونا به اتخاذ تعدادی برنامه اضطراری روی آورده و مدارس به صورت یک هفته برگزاری و یک هفته تعطیل به دانشآموزان آموزش خواهند داد.
کرونا در فرانسه؛ زدن ماسک در اماکن گردشگری پاریس الزامی شدمقامات فرانسه در اقدامی تازه برای مهار موج دوم شیوع ویروس کرونا، زدن ماسک بهداشتی را در اماکن گردشگری پاریس الزامی کردند.
هر شهروند یا گردشگر بالای ۱۱ سال که در این اماکن ماسک نزده باشد ۱۳۵ یورو جریمه میشود. بیشتر مناطق نامدار در سیاههٔ مکانهای گردشگری آمده است گرچه برج ایفل، طاق نصرت پاریس و بلوار شانزهلیزه در این میان نیستند.
گرچه نقشهٔ مناطق فوق روی وبسایت شهرداری پاریس قرار گرفته، اما برخی گردشگران میگویند این منطقهبندی روشن نیست و دقیقا نمیدانند زدن ماسک در کجای پایتخت فرانسه الزامی است و در کجا الزامی نیست.
فرانسه و چند کشور اروپایی دیگر در هفتههای اخیر شاهد جهشی در شمار مبتلایان کرونا بودهاند که سبب شده ترس از موج دوم شیوع بیماری همهگیر بیشتر شود.
تعداد کل موارد قطعی ابتلا به کرونا در فرانسه به 197 هزار و 921 تن و تعداد کل قربانیان کرونا نیز به 30 هزار و 324 تن رسیده است.
فرانسه
از لحاظ شمار قربانیان کرونا در جهان پس از ایالات متحده، برزیل، انگلیس،
مکزیک، بریتانیا، هند و ایتالیا رتبهی هفتم را به خود اختصاص داده است.
کرونا در آلمانمقامات بهداشتی آلمان اعلام کردند، آمار مبتلایان کرونا به طور کلی به 217 هزار و 330 نفر رسیده است.
بر اساس گزارش سازمان کنترل و پیشگیری از بیماریها در آلمان، تعداد جانباختگان کرونا در آلمان به 9 هزار و 260 نفر رسید.
کرونا در ایتالیابا فوت 4 نفر مبتلا به کرونا شمار کل جانباختگان کرونا در ایتالیا تاکنون به 35 هزار و 209 تن رسیده است که این کشور را پس از ایالات متحده آمریکا، برزیل، مکزیک، انگلیس و هند در جایگاه ششم جهان از لحاظ قربانیان کرونا قرار میدهد.
تعداد کل موارد قطعی ابتلا به کرونا در ایتالیا نیز به 250 هزار و 825 نفر رسیده است که ایتالیا را شانزدهمین کشور جهان از لحاظ مبتلایان قرار داده است.
کرونا در پرودر پرو طبق اعلام وزارت بهداشت، مجموع مبتلایان به این بیماری به 478 هزار و 24 نفر رسیده است. همچنین در مجموع تاکنون 21 هزار و 72 نفر از مبتلایان به این بیماری در پرو جان خود را از دست دادهاند. این کشور از لحاظ شمار مبتلایان در جایگاه هفتم جهان قرار گرفته است.
دولت مکزیک اعلام کرده که آمار درگذشتگان ویروس کرونا در مکزیک از 52 هزار و 298 نفر فراتر رفته است.
مکزیک در حال حاضر از نظر شمار مرگ و میر پس از آمریکا و برزیل در رده سوم جهان قراردارد.
وزارت بهداشت مکزیک اعلام کرده که در شبانه روز گذشته 292 نفر جان خود را ازدست داده اند. شمار افرادی هم که تست کرونای آن ها مثبت اعلام شده 480 هزار و 278 نفر اعلام شده است.
کرونا در ترکیهترکیه بیش از 241 هزار و 997 مورد ابتلا به کرونا ثبت کرده است. بر اساس اطلاعات گزارش شده از وزارت بهداشت ترکیه تاکنون شمار مرگ و میر در این کشور 5 هزار و 858 تن عنوان میشود.
کرونا در عربستان سعودیدر عربستان سعودی روز گذشته هزار و 257 مورد جدید ابتلا به کرونا ثبت شده و شمار کل مبتلایان را به 289 هزار و 947 تن رسانده است. عربستان سعودی تاکنون جان باختن 3 هزار و 199 تن را اعلام کرده است.
کرونا در چینآمار کل مبتلایان در چین با افزایش 49 نفر در شبانه روز گذشته تاکنون 84 هزار و 668 نفر گزارش شده است.
۱۸۹ نفر دیگر در ایران به دلیل ابتلا به کرونا جان باختند
بنابر اعلام سخنگوی وزارت بهداشت ایران طی یک روز اخیر ۲۱۳۲ نفر دیگر به کرونا مبتلا شدهاند و ۱۸۹ نفر دیگر هم جان خود را به دلیل ابتلا به این بیماری از دست دادهاند.
با این احتساب مجموع جان باختگان این بیماری بر اساس آمارهای رسمی به ۱۸ هزار و ۶۱۶ نفر رسید.
استانهای مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز اعلام شدهاند.
کرونا در افغانستان؛ شناسایی ۵۶ بیمار جدید و ثبت ۷ مرگ
وزارت صحت/بهداشت افغانستان میگوید در شبانه روز گذشته پس از ۳۲۲ آزمایش، ۵۶ بیمار جدید کووید ۱۹ را شناسایی کرده و هفت مرگ ناشی از این بیماری را ثبت کرده است. با این وقایع تازه، شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به ۳۷ هزار و ۱۶۲ نفر و شمار جان باختگان به ۱۳۲۸ نفر افزایش یافته است.
موارد تازه این بیماری شامل؛ ۷ مورد در کابل، ۱۸ مورد در هرات، ۲ مورد در قندهار، ۹ مورد در بلخ، در ولایات ننگرهار و نیمروز هر کدام سه مورد، در ولایات بادغیس، لوگر و پروان هر کدام یک مورد و یازده مورد در غور میباشد.
آمار ثبت شده و رسمی از مبتلایان در افغانستان در حالی کمتر از چهل هزار نفر اعلام میشود که ارزیابی وزارت بهداشت نشان میدهد که از مجموع ۳۳ میلیون جمعیت این کشور بیش از ده میلیون نفر آن تاکنون به کرونا مبتلا شده و این بیماری را گذراندند.
کرونا در آفریقامرکز کنترل و پیشگیری بیماری های آفریقا از افزایش شمار مبتلایان به کرونا در قاره سیاه به بیش از یک میلیون و 55 هزار مبتلا خبر دادند و شمار فوتی های ناشی از کرونا را 23 هزار و 384 نفر اعلام کردند.
آفریقای جنوبی در صدر کشورهای این قاره از حیث ابتلا قرار دارد و پس از آن کشورهای مصر، نیجریه، غنا، الجزایر، مغرب و کنیا قرار دارند.
موج دوم کرونا در استرالیا: بیشترین تعداد مرگ و میر، کاهش تعداد مبتلایان
همزمان با موج دوم کرونا، استرالیا از بالاترین میزان مرگ و میر در شبانه روز گذشته در شهر ملبورن خبر داد.
امروز، دوشنبه دستکم مرگ ۱۹ نفر از مبتلایان به کرونا در ایالت ویکتوریا که شهر ملبورن در آن قرار دارد گزارش شده است.
اما تعداد مبتلایان روزانه، که همچنان سه رقمی است، در روزهای اخیر کمتر شده و این امید ایجاد شده که محدودیتهای سختگیرانه اعمال شده، موثر بوده است.
ایالت ویکتوریا همچنین از شناسایی ۳۲۲ مورد جدید ابتلا به کرونا خبر داد که این میزان از آمار ۷۲۵ مورد پنج روز پیش بسیار کمتر است.
ایالت ویکتوریا با داشتن آمار مرگ ۳۱۴ نفر و ابتلای ۲۱ هزار و ۴۰۰ نفر، دو سوم کل قربانیان کرونا را در استرالیا داراست.
سایر ایالتهای استرالیا یا هیچ موردی ندارند و یا موارد بسیار اندک است. ظرف هفته گذشته نزدیک به صد نفر از مبتلایان به کرونا در ایالت ویکتوریا جان باختند.
موج دوم شیوع کرونا در شهر ملبورن از حدود یکماه پیش شروع شده اما از سوم اوت، حدود یک هفته پیش، مقررات سختگیرانه تری از جمله منع رفت و آمد شبانه در این شهر به اجرا گذاشته شده است.
کارمندان برای ترک خانه های خود و رفتن سر کار باید مجوز همراه داشته باشند و همه فروشگاههای غیرضروری دوباره تعطیل شده است.
استفاده از ماسک هم در فضاهای عمومی اجباری است.
ثبت رکورد قربانیان روزانه کرونا در فیلیپین
فیلیپین روز گذشته (یکشنبه) با ثبت ۶۱ قربانی جدید کرونا، بیشترین افزایش روزانه در موارد مرگ و میر ناشی از کرونا را که از تاریخ ۱۸ ژوئیه گزارش شده به ثبت رساند.
مجموع قربانیان کرونا در فیلیپین در حال حاضر با ثبت موارد جدید به ۲۲۷۰ نفر رسیده است.
طبق اعلام وزارت بهداشتِ فیلیپین، همچنین با ثبت ۳۱۰۹ مورد ابتلای جدید به بیماری کووید-۱۹، مجموع مبتلایان به این بیماری در این کشور به ۱۲۹ هزار و ۹۱۳ نفر رسیده است.
فیلیپین تاکنون بیشترین شمار قربانیان ناشی از کرونا را در منطقه جنوب شرقی آسیا به خود اختصاص داده و از نظر شمار مبتلایان کرونا نیز پس از اندونزی در رتبه دوم این منطقه قرار گرفته است.