در سراسر جهان بیش از 18 میلیون و 351 هزار مبتلا به کرونا شناسایی شده و بیش از 694 هزار نفر جان خود را از دست دادهاند.

شمار مبتلایان و قربانیان کروناویروس در جهان همچنان رو به افزایش است و براساس آخرین آمارها تاکنون مجموع شمار مبتلایانِ این بیماری به 18 میلیون و 351 هزار و 8 نفر رسیده است.
به گزارش
اعتدال، روند افزایش آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در 213 کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی میگیرد.
تازهترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید در جهان به 694 هزار و 915 نفر رسیده است.
گزارش ها حاکیست آمریکا، همچنان درصدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. هرچند برزیل نیز به لحاظ شمار مبتلایان سریع تر از سایر کشورها در حال نزدیک شدن به آمار ایالات متحده است.
هم اکنون برزیل و هند به لحاظ تعداد مبتلایان به ترتیب در رتبههای دوم و سوم جای گرفتند و برزیل، انگلیس و مکزیک نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص دادهاند.
کشورهای روسیه، آفریقای جنوبی، مکزیک، پرو، شیلی، اسپانیا و کلمبیا به ترتیب جایگاههای چهارم تا دهم جدول تعداد مبتلایان کرونا را به خود اختصاص دادهاند.
شیوع ویروس کرونا در چهار کشور آمریکا، برزیل، هند و روسیه با شتاب بیشتری نسبت به سایر کشورها همچنان ادامه دارد.
در حالی که تا چندی پیش اروپا به یکی از مراکز شیوع کروناویروس جدید در جهان تبدیل شده بود اما این عفونت اکنون در بیشتر کشورهای اروپایی کنترل شده است و در حال حاضر آفریقای جنوبی، هند و آمریکای جنوبی به ویژه برزیل، پرو، شیلی و مکزیک به کانون های جدید برای شیوع این ویروس تبدیل شده و سازمان جهانی بهداشت نیز نسبت به وضعیت کشورهای این منطقه ابراز نگرانی کرده است.
آخرین آمار و اطلاعات مربوط به شیوع ویروس کرونا در ایران و جهان در روز دوشنبه13 مرداد 1399 (3 آگوست 2020 میلادی) را در اینجا دنبال کنید.
جانباختگان کرونا در آمریکا از 158 هزار نفر فراتر رفت
آمریکا همچنان کانون همه گیری کرونا در جهان است. بیش از چهار میلیون و 832 هزار بیمار مبتلا به کرونا در آن کشور وجود دارد و بیش از 158 هزار و 562 نفر جان خود را به دلیل این بیماری از دست داده اند و این رقم در جهان بالاترین است.
آمریکا در حال ورود به مرحله 'متفاوتی' از شیوع کرونا است
یکی از مشاوران ارشد دولت آمریکا اخطار داده است که این کشور اکنون درحال ورود به مرحله تازه ای از نبرد با همه گیری ویروس کروناست.
دبورا برکس به شبکه سیانان گفت که این بیماری اکنون به طرز "فوق العادهای گسترش پیدا کرده" و خطر آن جدی تر از زمانی است که شیوع آن شروع می شد.
او گفت این بیماری اکنون نواحی روستایی را هم در کنار شهرهای بزرگ تحت تاثیر قرار داده است.
او گفت که جوامع روستایی در برابر کووید-۱۹ مصون نیستند، باید از ماسک استفاده کنند و فاصله اجتماعی را رعایت کنند.
کرونا در برزیل
وزارت بهداشت برزیل اعلام کرد که شمار کل مبتلایان به این ویروس در کشور به بیش از 2 میلیون و 736 هزار نفر رسیده است.
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که شمار کل قربانیان کرونا در برزیل به 94 هزار و 226 تن رسیده است.
برزیل پس از ایالات متحده دارای بیشترین آمار مبتلایان و قربانیان کرونا در جهان است.
کرونا در هند
مقامات بهداشتی هند اعلام کردند شمار مبتلایان کرونای این کشور با ثبت 47 هزار و 454 مورد جدید طی 24 ساعت اخیر از یک میلیون و 852 هزار نفر عبور کرد.
شمار قربانیان کرونا نیز در این کشور با ثبت 808 مورد جدید طی روز گذشته به 38 هزار و 969 نفر رسیده است. از لحاظ شمار قربانیان کرونا، هند در جایگاه پنجم جهانی ایستاده است.
کرونا در روسیه
در روسیه شمار مبتلایان در شبانه روز گذشته 5394 نفر و تعداد درگذشتگان هم 79 اعلام شده است.
تعداد کل درگذشتگان در این کشور به 14 هزار و 207 نفر و شمار کل مبتلایان به 856 هزار و 264 نفر رسیده است.
کرونا در آفریقای جنوبی
وزارت بهداشت آفریقای جنوبی اعلام کرد که شمار مبتلایان به کرونا در این کشور از 511 هزار و 485 نفر عبور کرده و تعداد جانباختگان به 8366 نفر رسیده است. آفریقای جنوبی در جایگاه پنجم جهانی از لحاظ تعداد مبتلایان به بیماری کووید-19 قرار گرفته است.
کرونا در اسپانیا
آمار شیوع کرونا در اسپانیا نشان میهد تعداد فوتیهای کرونا به 28 هزار و 472 تن رسیده است. این آمار همچنین از ابتلای 344 هزار و 134 به ویروس کووید-19حکایت دارد. اسپانیا هشتمین آمار مرگ بر اثر کرونا را در جهان دارد. با این حال سرعت مرگ و میر در این کشور به شدت کاهش یافته است.
کرونا در بریتانیا
در بریتانیا شمار مرگ و میر ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در شبانه روز گذشته 9 نفر اعلام شده است. به این ترتیب تاکنون 46 هزار و 210 نفر جان خود را از دست داده اند.
تعداد موارد جدید ابتلا هم در 24 ساعت گذشته 928 نفر گزارش شده که در مجموع کل مبتلایان به 305 هزار و 623 نفررسیده است.
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در آلمان و طرح آزمایش اجباری مسافران ورودی از کشورهای پرخطر
در پی افزایش آمار مبتلایان به کرونا، وزارت بهداشت آلمان اعلام کرده که قصد دارد برای مسافرانی که از کشورهای "با خطر بالای شیوع کووید۱۹" به آلمان وارد میشوند، انجام آزمایش کرونا را اجباری کند.
امروز مقامات بهداشتی این کشور اعلام کردند که در شبانه روز گذشته 598 مورد جدید ابتلا شناسایی شده است که آمار مبتلایان را به طور کلی به 212 هزار و 60 نفر رساند.
بر اساس گزارش موسسه "رابرت کخ"، سازمان کنترل و پیشگیری از بیماریها در آلمان، با مرگ 18 نفر در اثر کووید۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جانباختگان کرونا در آلمان به 9226 نفر رسید.
ینز اشپان، وزیر بهداشت آلمان میگوید این طرح در مرحله مقدماتی است و "ما میخواهیم با ایالتهای مختلف هماهنگ باشیم چون لازمه که این طرح در فرودگاه ها و ایستگاههای قطاراجرا شود."
آلمان در میان سایر کشورهای اروپایی با میزان کمتر ابتلا به کرونا و مرگ در اثر این بیماری رو به رو شده بود، اما به تازگی موارد ابتلا افزایش یافته است.
کرونا در ایتالیا
با فوت 12 نفر مبتلا به کرونا شمار کل جانباختگان کرونا در ایتالیا تاکنون به 35 هزار و 166 تن رسیده است که این کشور را پس از ایالات متحده آمریکا، برزیل، مکزیک، انگلیس و هند در جایگاه ششم جهان از لحاظ قربانیان کرونا قرار میدهد.
تعداد کل موارد قطعی ابتلا به کرونا در ایتالیا نیز به 248 هزار و 229 نفر رسیده است که ایتالیا را پانزدهمین کشور جهان از لحاظ مبتلایان قرار داده است.
کرونا در پرو
در پرو طبق اعلام وزارت بهداشت، مجموع مبتلایان به این بیماری به 428 هزار و 850 نفر رسیده است. همچنین در مجموع تاکنون 19614 نفر از مبتلایان به این بیماری در پرو جان خود را از دست دادهاند. این کشور از لحاظ شمار مبتلایان در جایگاه هفتم جهان قرار گرفته است.
جانباختگان کرونا در مکزیک به 47 هزار و 746 نفر رسید
روز گذشته 274 نفر در اثر ابتلا به کرونا در مکزیک جان خود را از دست دادند که مجموع جانباختگان را به 47 هزار و 746 نفر رساند. مکزیک از لحاظ تعداد جان باختگان کرونا در جایگاه سوم جهانی ایستاده است.
همچنین روز گذشته 4 هزار و 853 نفر مبتلای جدید در مکزیک شناسایی شدند که تعداد کل مبتلایان را به 439 هزار و 46 نفر رسانده است. از این لحاظ نیز مکزیک در جایگاه ششم جهانی ایستاده است.
کرونا در فرانسه
تعداد کل موارد قطعی ابتلا به کرونا در فرانسه به 187 هزار و 919 تن و تعداد کل قربانیان کرونا در فرانسه نیز به 30 هزار و 265 تن رسیده است.
فرانسه از لحاظ شمار قربانیان کرونا در جهان پس از ایالات متحده، برزیل، انگلیس، مکزیک، ایتالیا و هند رتبهی هفتم را به خود اختصاص داده است.
کرونا در ترکیه
ترکیه بیش از 233 هزار و 851 مورد ابتلا به کرونا ثبت کرده است. بر اساس اطلاعات گزارش شده از وزارت بهداشت ترکیه تاکنون شمار مرگ و میر در این کشور 5 هزار و 747 تن عنوان میشود.
کرونا در عربستان سعودی
در عربستان سعودی روز گذشته هزار و 258 مورد جدید ابتلا به کرونا ثبت شده و شمار کل مبتلایان را به 280 هزار و 93 تن رسانده است. عربستان سعودی تاکنون جان باختن 2 هزار و 949 تن را اعلام کرده است.
کرونا در چین
شمار کل مبتلایان در چین با افزایش 43 نفر در شبانه روز گذشته تاکنون 84 هزار و 428 نفر گزارش شده است.
چین یک تیم پزشکی برای مقابله با کرونا به هنگکنگ فرستاد
هفت نفر از مسئولان بهداشتی چین وارد هنگکنگ شدند و آنان اولین گروه از تیم ۶۰ نفرهای هستند که قرار است برای مقابله با کرونا به هنگکنگ اعزام شوند.
این برای اولین بار است که چین تیم پزشکی به هنگکنگ برای کمکهای درمانی ارسال میکند.
در حال حاضر میزان ابتلا در هنگکنگ به میزان قابل توجهی رو به افزایش است.
اما برخی اعضای شوراهای محلی هنگکنگ به خبرگزاری رویترز گفتهاند که شاید چین به این روش در حال جمع آوری نمونههای دیانای برای مقاصد نظارتی و مراقبتی باشد. چیزی که مقامات هنگکنگ آن را رد کردهاند.
پس از آنکه چین قانون جدید امنیتی را برای هنگکنگ به اجرا درآورد، اختلافات و تنشها میان حامیان دموکراسی در هنگکنگ و دولت چین بالا گرفته است.
کرونا در افغانستان: مبتلایان ۳۶۷۴۶؛ جان باختگان۱۲۸۸
وزارت صحت/ بهداشت افغانستان اعلام کرده که با ثبت ۳۶ مورد جدید در شبانه روز گذشته، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در افغانستان به ۳۶۷۶۴ نفر رسیده است. در این مدت چهارنفر نیز جان باخته وشمار کل جان باختگان نیز به یک هزار و ۲۸۸ نفر رسیده است.
در این مدت در ولایت غور در مرکز افغانستان ۲۰ مورد جدید، در ولایت کابل هفت مورد جدید، در ولایت هرات در غرب چهار مورد جدید و در بلخ نیز پنج مورد جدید ثبت شده است.
افغانستان تاکنون بیشتر از ۸۹ هزار آزمایش انجام داده و شمار افراد بهبود یافته نیز به ۲۵ هزار و ۵۵۶ نفر رسیده است.
۲۱۵ نفر دیگر در ایران به دلیل ابتلا به کرونا جان باختند
بر اساس اعلام وزارت بهداشت ایران، طی یک روز اخیر ۲۱۵ نفر دیگر به تعداد موارد فوتی ناشی از کرونا در ایران افزوده شده است.
با این احتساب، بر اساس آمارهای رسمی مجموع جان باختگان این بیماری در این کشور به ۱۷ هزار و ۴۰۵ نفر رسیده است.
بر اساس آنچه وزارت بهداشت ایران اعلام کرده از دیروز تا امروز (۱۳ مرداد ۱۳۹۹) دو هزار و ۵۹۸ بیمار جدید مبتلا به کووید-۱۹ در ایران شناسایی شده است.
استانهای مازندران، تهران، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند.
عبور شمار مبتلایان به کرونا در قاره آفریقا از 965 هزار نفر
مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های آفریقا از افزایش شمار مبتلایان به کرونا در قاره سیاه به بیش از 965 هزار مبتلا خبر دادند و شمار فوتی های ناشی از کرونا را 20 هزار و 436 نفر اعلام کردند.
آفریقای جنوبی در صدر کشورهای این قاره از حیث ابتلا قرار دارد و پس از آن کشورهای مصر، نیجریه، غنا، الجزایر، مغرب و کنیا قرار دارند.
کرونا در قزاقستان؛ مرگ ۳۴ نفر از کووید-۱۹ در یک شبانهروز
الکسی سای، وزیر بهداشت قزاقستان از مرگ ۳۴ نفر از ویروس کرونا در این کشور در یک شبانهروز خبر داده است.
به گفته او در بیست و چهار ساعت گذشته ۲۱ نفر دیگر از التهاب ریه جان خود را از دست دادهاند.
مقامات بهداشتی قزاقستان، شمار کل درگذشتههای بیماری کووید-۱۹ در این کشور را ۱۰۵۸ نفر خوانده اند. وزیر بهداشت قزاقستان امروز (دوشنبه، ۳ اوت) در نشستی خبری در شهر نورسلطان به خبرنگاران گفته که تنها در شبانهروز منتهی به یکشنبه (۲ اوت) در این کشور ۱۰۶۹ مورد جدید ابتلا به کرونا شناسایی شده است.
طبق آمار رسمی از آغاز شیوع این بیماری، یعنی از ۱۳ مارس تا امروز در قزاقستان ۹۲ هزار ۶۶۲ نفر به کرونا مبتلا شده و ۶۲ هزار۵۱۱ نفر آنها بهبود یافتهاند.
وزیر بهداشت قزاقستان گفته که تنها در شبانهروز اخیر ۶۷۲ بیمار در این کشور بهبود یافتهاند.
همزمان مقامات بهداشتی قزاقستان گفتهاند که طی هفت ماه اخیر ۲۵۶ هزار ۵۴۱ مورد ابتلا به التهاب ریه در این کشوررا ثبت کردهاند که در مقایسه با دوره مشابه در سال گذشته میلادی سه برابر بیشتر است.
بر اساس آمار منتشرکرده وزارت بهداشت قزاقستان التهاب ریه از آغاز سال نو میلادی تا دیروز جان ۴۰۴۲ نفر را در این کشور ثروتمند آسیای میانه گرفته که حدود دو برابر بیشتر از دوره مشابه در سال ۲۰۱۹ است.
قزاقستان از اواسط ماه گذشته میلادی آمار مرگ و میر از بیماری کووید-۱۹ و التهاب ریه یا ذات الریه را یکجا اعلام میکند.
با این همه، به اعتقاد وزیر بهداشت قزاقستان، وضعیت ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به اعتدال آمده است.
این مقام بهداشتی قزاقستان گفته، "اوج بیماری گذشته است، وظیفه ما حفظ موقعیتهایی هست که در کارآزمایهای بسیار دشوار برای کل مردم، برای کل سیستم بهداشتی کسب کردیم."
توصیه سازمان بهداشت جهانی به مادران: به دلیل کرونا از شیر دادن به نوزاد خودداری نکنید
دکتر تدروس گبرییسوس، رئیس سازمان بهداشت جهانی میگوید که مادرانی که مشکوک به ابتلا به کووید۱۹ هستند یا ابتلای آنها به ویروس کرونا تایید شده است در صورت شیر دادن به نوزاد خود، باید تشویق شوند که به اینکار ادامه دهند.
گبریسوس در یک کنفرانس خبری در ژنو گفت که شیردادن مادران منافع حیاتی برای نوزادان تازه به دنیا آمده دارد و این منافع بیشتر از خطرات احتمالی آلودگی به ویروس کرونا است.
نظام خدمات درمانی بریتانیا (اناچاس) گفته زنان باردار ممکن است بیشتر در معرض خطر ویروس کرونا باشند و تنها باید در موارد بسیار ضروری از خانه خارج شوند.
کالج سلطنتی متخصصان زنان و زایمان میگوید: "به نظر نمیآید احتمال وخیم شدن حال زنان باردار از سایر بزرگسالان سالمی که به ویروس کرونای جدید مبتلا میشوند بیشتر باشد. "
به گفته این موسسه، هیچ مدرکی مبنی بر افزایش خطر سقط جنین برای زنان باردار مبتلا به کوید ۱۹ وجود ندارد و با توجه به شرایط فعلی احتمال این که ابتلا به این ویروس مشکلی در رشد کودک بوجود بیاورد بسیار پایین است.
فروشگاههای غیرضروری ملبورن تعطیل شد
با گسترش شیوع ویروس کرونا و بالا رفتن تعداد جانباختگان ایالت ویکتوریا استرالیا مقررات جدیدی را برای کنترل شیوع به اجرا گذاشته است.
از جمله این مقررات در شهر ملبورن، پایتخت این ایالت تمامی فروشگاههای اقلام غیرضروری به مدت شش هفته تعطیل شدهاند.
براساس آمار منتشر شده ۱۳ نفر در این شهر در ۲۴ ساعت گذشته جان خود را بعلت ابتلا به کووید ۱۹ از دست دادهاند.