کد خبر: ۲۴۳۱۲۰
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۵
افرادی که به مقدار زیاد هندوانه مصرف می‌کنند، کمتر به بیماری آسم مبتلا می‌شوند. زیرا هندوانه سرشار از ویتامین سی است و این ویتامین در پیشگیری از آسم مؤثر است.
افرادی که به مقدار زیاد هندوانه مصرف می‌کنند، کمتر به بیماری آسم مبتلا می‌شوند. زیرا هندوانه سرشار از ویتامین سی است و این ویتامین در پیشگیری از آسم مؤثر است. علی رغم باور عموم که هندوانه فقط از آب و قند تشکیل شده است، باید گفت که این خوراکی غنی از مواد مغذی و حاوی مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی، آنتی اکسیدان و مقدار کمی کالری است.

در تحقیقات معلوم شده است که هندوانه از خطر چاقی، دیابت و بیماری قلبی می‌کاهد و موجب سلامت مو و افزایش انرژی و کاهش وزن می‌شود.

افرادی که به مقدار زیاد هندوانه مصرف می‌کنند، کمتر به بیماری آسم مبتلا می‌شوند. زیرا هندوانه سرشار از ویتامین سی است و این ویتامین در پیشگیری از آسم مؤثر است.

مصرف هندوانه فشار خون را پایین می‌آورد و برای افرادی که مستعد فشار خون بسیار بالا هستند، کمک خوبی است.

هندوانه علاوه بر آنتی اکسیدان قوی مانند ویتامین .C

حاوی آنتی اکسیدان‌های دیگری است که می‌تواند جلوی تشکیل رادیکال‌های آزاد را که منشاء بیماری سرطان هستند بگیرد.

مصرف هندوانه به دلیل دارا بودن فیبر و آب، از یبوست جلوگیری کرده و دستگاه گوارش را در وضعیت مناسبی قرار می‌دهد. هندوانه معده را تقویت می‌کند. کمک کننده هضم و خون ساز است.

از آنجایی که هندوانه حاوی ویتامین آ می‌باشد، مو‌ها را مرطوب نگه می‌دارد. درواقع این ویتامین موجب ترشح چربی می‌شود. در ضمن ویتامین آ، برای رشد بافت‌های بدن از جمله پوست و مو بسیار ضروری است.

هندوانه برای اشخاص سرد مزاج و افرادی که دارای معده سرد می‌باشند مناسب نیست. این‌گونه اشخاص اگر می‌خواهند هندوانه بخورند باید آن را با شکر، و یا عسل و یا قند بخورند. همچنین هندوانه در اشخاص سردمزاج باعث درد مفاصل  می‌شود.

مواد لازم :

هندوانه‌ی هسته گرفته و خرد کرده….. یک نصفه

نعنا …… ۱ دسته‌ی ۵۰ گرمی

شکر ریز…… ۱ قاشق سوپخوری

لیموی تازه……. چهار قاچ کرده ۱ عدد

آب انگور یا سیب……۳۱۰ میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)

روش‌ تهیه:

هندوانه را در مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید. آن‌گاه پوره‌ی هندوانه را در صافی بریزید و آبش را بگیرید. (برای تهیه‌ی این نوشیدنی، به ۷۵۰ میلی‌لیتر (۳ پیمانه) آب هندوانه نیاز دارید). سپس نعنا، شکر و لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با پشت قاشق چوبی، نعنا را اندکی له کنید و مواد را هم بزنید تا شکر نیز حل شود. حالا آب هندوانه و آب انگور را به آن بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون لیوان‌های مخصوص پذیرائی را با یخ پر کنید و نوشیدنی را در آن بریزید و با برگ نعنا بیارائید.

منبع: زندگی آنلاین

نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس خبری