در بیانیه وزارت خزانهداری آمریکا آمده است که این نهاد علیه چهار شرکت فولاد، آلومینیوم، آهن که در بخش صنایع فلزی ایران فعالیت میکنند از جمله یک شرکت تابعه شرکت فولاد مبارکه ایران در هنگکنگ اقدام کرده است.

دفتر کنترل داراییهای خارجی آمریکا که به اتاق تروریسم اقتصادی این کشور علیه مردم ایران تبدیل شده است، ۸ شرکت ایرانی را تحت تحریم قرار داد.
به گزارش
اعتدال، در اطلاعیه این نهاد آمریکایی آمده است: علیه چهار شرکت فولاد، آلومینیوم و آهن که در بخش فلزات ایران فعالیت میکنند از جمله یک شرکت تابعه شرکت فولاد مبارکه بزرگترین تولید کننده فولاد ایران، اقدام کرده است.
خزانهداری آمریکا همچنین یک نمایندگی فروش مستقر در آلمان و سه نمایندگی در امارات متحده عربی را به دلیل مالکیت یا کنترل شرکت فولاد مبارکه بر آنها در فهرست طولانی تحریمهای ضد ایرانی قرار داد.
استیون منوچین، وزیر خزانهداری آمریکا درباره تحریمهای جدید مدعی شد: «ایران از سود تولیدکنندگان فلزات و نمایندگیهای فروش خارجی برای تامین مالی رفتارهای بیثبات کننده در سراسر جهان استفاده میکند.»
وی افزود: «ایالات متحده آمریکا متعهد است تا بخشهای اصلی اقتصاد ایران را منزوی کند تا اینکه درآمدهای این بخشهای به رفاه مردم ایران اختصاص یابد.»
اتاق جنگ اقتصادی علیه مردم ایران، در سال ۱۳۹۷ هم شرکت فولاد مبارکه را با عنوان به اصطلاح ضد تروریسم در فهرست تحریم قرار داده بود که از نظر آنها برای شرکت سرمایه گذاری ایران مهر اقتصاد، یک نهاد تحریم شده به خاطر اینکه تحت تملک بنیاد تعاون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار دارد، همکاری دارد.
شرکت فولاد مبارکه در سال ۲۰۲۰ هم در قالب کلی تحریم صنایع فلزی ایران تحریم شد.
هدف از تکرار این تحریمها برای آن است که به هر شکل ممکن مانع از دستیابی این شرکت به میلیاردها دلار ناشی از فعالیت در بخش فولاد، آلومینوم، مس و آهن ایران شود.
اطلاعات شرکتهای تحریمشده به شرح زیر است:
- شرکت BETTER FUTURE GENERAL TRADING، مستقر در امارات متحده عربی (طبق مفاد فرمان اجرایی شماره ۱۳۸۷۱، به بهانه ارتباط با شرکت فولاد مبارکه اصفهان)
- شرکت GLOBAL INDUSTRIAL AND ENGINEERING SUPPLY، مستقر در هنگکنگ (به موجب قانون منع اشاعه تسلیحاتی و آزادی ایران)
- شرکت سنگ آهن مرکزی ایران، مستقر در ایران (طبق مفاد فرمان اجرایی شماره ۱۳۸۷۱)
- شرکت فولاد متیل، مستقر در ایران، (طبق مفاد فرمان اجرایی شماره ۱۳۸۷۱، به بهانه ارتباط با شرکت فولاد مبارکه اصفهان)
- شرکت PACIFIC STEEL FZE، مستقر در امارات متحده عربی (طبق مفاد فرمان اجرایی شماره ۱۳۸۷۱، به بهانه ارتباط با شرکت فولاد مبارکه اصفهان)
- شرکت جهان فولاد سیرجان، مستقر در ایران (طبق مفاد فرمان اجرایی شماره ۱۳۸۷۱)
- شرکت TARA STEEL TRADING GMBH، مستقر در آلمان (طبق مفاد فرمان اجرایی شماره ۱۳۸۷۱، به بهانه ارتباط با شرکت فولاد مبارکه اصفهان)
- شرکت TUKA METAL TRADING DMCC، مستقر در امارات متحده عربی (طبق مفاد فرمان اجرایی شماره ۱۳۸۷۱، به بهانه ارتباط با شرکت فولاد مبارکه اصفهان)