بر اساس تازه ترین آمار، تا کنون بیش از هفت میلیون و 389 نفر در جهان به ویروس کرونا مبتلا شده و بیش از 415 هزار نفر در اثر این بیماری فوت کرده اند.

ویروس کرونا در حالی که از محدودیتها و مقررات قرنطینه به تدریج در برخی نقاط جهان کاسته میشود، همچنان در قلمروهای جدیدی شیوع مییابد و قربانی میگیرد. شمار مبتلایان به کووید-19 در سراسر جهان از 7 میلیون و 389 هزار نفر عبور کرد.
به گزارش
اعتدال، روند افزایش مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در 215 کشور مختلف جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان قربانی میگیرد.
تازهترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید، عامل بیماری کووید-۱۹ به بیش از 415 هزار نفر رسیده است.
همچنین بنابر تازهترین آمارها 3 میلیون و 698 و 167 نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافتهاند.
آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. همچنین برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان در رتبههای دوم و سوم جای گرفته و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است. ویروس کرونا هم اکنون در کشورهای آمریکای جنوبی به خصوص برزیل، پرو و شیلی در حال پیشروی است.
در حالی که تا چندی پیش اروپا به یکی از مراکز شیوع کروناویروس جدید در جهان تبدیل شده بود اما این عفونت اکنون در بیشتر کشورهای اروپایی کنترل شده است و در حال حاضر آمریکای جنوبی به ویژه برزیل، پرو، شیلی و مکزیک به کانون های جدید برای شیوع این ویروس تبدیل شده و سازمان جهانی بهداشت نیز نسبت به وضعیت کشورهای این منطقه ابراز نگرانی کرده است.
آمارها حاکی از آن است که موارد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ و فوت ناشی از آن در منطقه آمریکای لاتین نسبت به دیگر نقاط جهان با سرعت بیشتری رو به افزایش است.
تاکنون در بسیاری از کشورهای درگیر کروناویروس جدید محدودیتهای اعمال شده برای کنترل شیوع این عفونت برداشته شده و علاوه بر بازگشایی کسب و کارها، امکان سفر و تردد برای افراد فراهم شده است.
کشورهای روسیه، اسپانیا، بریتانیا، هند، ایتالیا، پرو، آلمان و ایران به ترتیب جایگاههای سوم تا دهم جدول تعداد مبتلایان کرونا را به خود اختصاص دادهاند.
آخرین آمار و اطلاعات مربوط به شیوع ویروس کرونا در ایران و جهان در روز چهارشنبه 21 خرداد 1399 (10 ژوئن 2020 میلادی) را در اینجا دنبال کنید.
شیوع کرونا در آمریکای لاتین رو به گسترش است
مدیر سازمان بهداشت پان آمریکن در رابطه با شیوع ویروس کرونا در بسیاری از مناطق آمریکای لاتین هشدار داده است. حدود نیمی از کل موارد ابتلا به کرونا در این مناطق به ثبت رسیده است.
کاریسا اتین گفته که این ویروس همچنان به صورت تهاجمی در کشورهایی مثل برزیل، پرو و شیلی در حال شیوع است و در کشورهایی مثل ونزوئلا و هاییتی که پیشتر محدود بود، افزایش یافته است. به گفته وی شرایط جوی، مثل زمستان و فصل وقوع توفانها چالشی در برابر تلاش برای مقابله با کرونا خواهد بود.
بیش از ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار مورد ابتلا به ویروس کرونا در آمریکای لاتین و آمریکای شمالی تا روز دوشنبه هشتم ژوئن گزارش شده است. برزیل دومین شمار ابتلا به کرونا را در جهان دارد و به تازگی، شمار تازه جان باختگانش از دیگر کشورها فراتر رفته است.
آمریکا در صدر بیشترین آمار مبتلایان به کرونا؛ بیش از دو میلیون و 53 هزار نفرایالات متحده آمریکا با بیش از دو میلیون و 53 هزار مورد ابتلا به کرونا بیشترین شمار مبتلایان به این بیماری را در جهان ثبت کرده است. بر اساس آمار دانشگاه جانزهاپکینز تاکنون 114 هزار و 414 تن در این کشور به دلیل کرونا جان باختهاند.
ابتلای اعضای گارد ملی آمریکا به کرونا در واشنگتن
شماری از اعضای گارد ملی آمریکا در واشنگتن دی سی پس از اعزام به تظاهرات ضد نژادپرستی به کرونا مبتلا شدهاند. گارد ملی اعلام کرده که تعداد این مبتلایان را فاش نخواهد کرد. این افراد در جمع هزار و ۳۰۰ سربازی بودهاند که در زمان برپایی تظاهراتی که از تعطیلات آخر هفته گذشته آغاز شد، به پایتخت آمریکا اعزام شدند. به آنان حدود ۴ هزار نیروی گارد ملی هم از دیگر ایالتها پیوستهاند.
مجموع درگذشتگان در برزیل به بیش از 38 هزار نفر رسیدبا مرگ 861 نفر در اثر کرونا طی شبانهروز گذشته در برزیل، مجموع جانباختگان در این کشور به 38 هزار 701 نفر رسید. تنها در طی ساعات گذشته 204 نفر در این کشور درگذشته اند.
تا کنون بیش از 747 هزار مورد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در برزیل گزارش شده است. بدین ترتیب برزیل پس از آمریکا دومین کشور از نظر آمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان است.
در برزیل تعداد واقعی مبتلایان به کرونا بسیار بالاتر از آمار اعلامشده است چرا که این کشور از تجهیزات کافی پزشکی برای انجام تست کرونا برخوردار نیست.
دومین روز تعداد بالای جانباختگان در روسیه
بر اساس گزارشهای رسمی شبانهروز گذشته ۲۱۶ نفر از مبتلایان ویروس کرونا در روسیه جان خودرا از دست دادهاند.
این دومین مورد تعداد زیاد جانباختگان ویروس کرونا در این کشور است. روز ۲۹ مه ۲۳۲ نفر در روسیه جان باختند.
روز گذشته ۸ هزار و ۴۰۴ مورد ابتلا به ویروس ثبت شد.
طبق گزارشهای رسمی تاکنون در این کشور حدود ۵۰۰ هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شدهاند که از آن جمله ۶ هزار و ۳۵۸ نفر جان دادهاند.
کرونا در اسپانیاآمار شیوع کرونا در اسپانیا نشان میهد تعداد فوتیهای کرونا به 27 هزار و 136 تن رسیده است. این آمار همچنین از ابتلای 289 هزار و 46 تن به ویروس کووید-۱۹ حکایت دارد.
اسپانیا پنجمین آمار مرگ بر اثر کرونا را در جهان دارد. با این حال سرعت مرگ و میر در این کشور به شدت کاهش یافته و در 24 ساعت گذشته هیچ مورد فوتی گزارش نشده است.
کرونا در بریتانیابا ثبت 245 مورد؛ تعداد موارد فوتی ناشی از کرونا در بریتانیا به بیش از 41 هزار و 128 نفر رسیده است.
در شبانهروز گذشته 1003 بیمار در سراسر بریتانیا شناسایی شده، بنابراین مجموع مبتلایان به 290 هزار و 143 نفر رسیده است.
ویروس کرونا بیشتر از طریق ایتالیا، فرانسه و اسپانیا وارد خاک بریتانیا شد
نتایج تحقیق در بریتانیا نشان میدهد که بر خلاف تصور قبلی که یک نفر عامل گسترش کرونا بوده، این ویروس دستکم از طریق ۱۳۰۰ منبع وارد بریتانیا شده است.
چین به عنوان کشور مبدا، به طور عمده عامل صدور این ویروس بوده است؛ اما بیشتر موارد از کشورهای اروپایی وارد بریتانیا شده است.
پژوهشگران برای رسیدن به این نتیجه کدهای ژنتیکی نمونههای گرفته شده از ۲۰ هزار بیمار را بررسی کردهاند.
به ترتیب بیش از ۳۳ درصد بیماران از اسپانیا، ۲۸ درصد از فرانسه، ۱۴ درصد از ایتالیا و ۶ درصد از بلژیک ویروس را با خود به بریتانیا آوردهاند.
کرونا در هند؛ شمار مبتلایان در دهلی میتواند به ۵۰۰ هزار نفر برسدمتخصصان پیشبینی میکنند شمار مبتلایان به کرونا در دهلی پایتخت هند، تا آخر ژوئیه (حدود یک ماه و نیم دیگر)، میتواند به ۵۰۰ هزار نفر افزایش یابد.
گمان میرود تا آن زمان دهلی به ۸۰ هزار تخت نیاز دارد. در حال حاضر در پایتخت هند تنها ۹ هزار تخت وجود دارد.
این در حالی است که در حاضر حاضر شکایتهای زیادی از عملکرد بیمارستانها وجود دارد و گفته میشود حتی برخی بیماران هم که وضع وخیم دارند به سختی بستری میشوند.
دولت اعلام کرده که تختهای بیمارستانهای خصوصی را دو برابر خواهد کرد.
در حال حاضر ابتلای ۳۰ هزار نفر در دهلی قطعی شده است.
در هند تا کنون بیش از 286 هزار نفر به کرونا مبتلا شدهاند و بیش از 8100 نفر هم جان باختهاند.
شمار مبتلایان و قربانیان کرونا در پاکستان و بنگلادشموارد ابتلا به ویروس کرونا در کشورهای پاکستان و بنگلادش به سرعت در حال افزایش است.
افزایش موارد ابتلا در این سه کشور به دنبال لغو قرنطینه و کاهش محدودیت ها بوجود آمده است.
پاکستان در حال حاضر 113 هزار و 702 مورد ابتلا را تایید کرده است.
در بنگلادش بیش از 74 هزار و 865 نفر تاکنون به کرونا مبتلا شده اند.
آمار مرگ و مرگیر در این کشورها نسبتا پایین گزارش شده است. در پاکستان 2255 نفر و در بنگلادش 1012 نفر جان خود را تاکنون از دست داده اند.
جان باختن ۲ پناهجوی روهینگیا بر اثر کرونا
دو پناهجوی دیگر روهینگیا بر اثر ابتلا به کرونا در جنوب شرقی بنگلادش جان باختند. حدود یک میلیون مسلمان روهینگیا از میانمار گریخته و در اردوگاههای موقت پناهجویان اقامت دارند. اولین مورد ابتلا به کرونا در میان این پناهجویان در نیمه ماه میلادی مه گزارش شد. تاکنون ۳۵ تن از پناهجویان روهینگیا به کرونا مبتلا شده و ۳ تن جان باختهاند.
جایی برای پناهجویان روهینگیا وجود ندارد
بنگلادش میگوید به ۲۶۹ پناهجوی روهینگیایی که مالزی بازداشت کرده است، اجازه بازگشت نخواهد داد.
این پناهجویان که در ابتدا به سبب آزار و اذیت مسلمانان روهینگیا از میانمار فرار کرده بودند، گمان میرود مجددا دو ماه پیش با یک قایق از جنوب بنگلادش وارد مالزی شدهاند.
در سالهای گذشته، قاچاقچیان دهها هزار روهینگیایی را به طور غیرقانونی به مالزی میآوردند و این مهاجران در کمپهای پناهجویی مستقر میشدند.
اخیرا اما مالزی با استناد به همهگیری ویروس کرونا، به قایقهای پناهندگان اجازه ورود نمیدهد.
در مورد اخیر، گارد ساحلی پس از شناسایی قایق پناهجویان در آبهای مالزی، ۲۶۹ پناهجوی روهینگیایی را پس از انتقال به ساحل، بازداشت کرد. بعدتر، مالزی قصد داشت پناهجویان را به بنگلادش مسترد کند.
اما بنگلادش میگوید در موقعیتی نیست که تعداد بیشتری پناهجوی روهینگیایی را بپذیرد.
کرونا در آلمانآلمان از 186 هزار و 866 مورد ابتلا به ویروس کرونا و فوت 8840 بیمار کووید-۱۹ خبر داده است. در 24 ساعت گذشته 28 نفر در آلمان جان خود را از دست داده اند.
کرونا در ایتالیا
شمار جانباختگان بر اثر ابتلا به کرونا در ایتالیا با ثبت 71 فوتی دیگر طی 24 ساعت گذشته به 34 هزار و 114 تن رسیده است که این کشور را از لحاظ شمار قربانیان کرونا در رتبهی چهارم جهان پس از ایالات متحده، انگلیس و برزیل قرار میدهد.
تعداد کل موارد قطعی ابتلا به کرونا در ایتالیا با افزایش 202 مورد جدید در روز گذشته به 235 هزار و 763 نفر رسیده است که این کشور را از لحاظ شمار مبتلایان در جایگاه هفتم جهان پس از ایالات متحده، برزیل، روسیه، اسپانیا، انگلیس و هند قرار میدهد.
کرونا در ایتالیا؛ شکایت خانواده بازماندگان از شیوه مدیریت بحران
گروهی از خانوادههای بازماندگان جانباخته بر اثر ویروس کرونا در ایتالیا به دادگاه شکایت کردهاند. حدود پنجاه نفر در برگامو شکایتشان را ثبت کردهاند. آنها از مدیریت بد و اشتباه از نترل بیماری کرونا شکایت دارند. در شکایتنامه نام شخص خاصی ذکر نشده است.
برگامو در شمال ایتالیا یکی از کانونهای اصلی بیماری در این کشور بود. استفانو فوسکو که پدربزرگش را از دست داده، صفحه فیسبوکی درست کرد و از خانوادهها خواست در این شکایت به او بپیوندند.
کرونا در پرودر پرو نیز طبق اعلام وزارت بهداشت این کشور در بیست و چهار ساعت گذشته 4040 مورد جدید ابتلا گزارش شده که به این ترتیب مجموع مبتلایان به این بیماری در پرو به 203 هزار و 736 نفر رسیده است. همچنین 167 مورد فوتی جدید در این کشور گزارش شده که در مجموع تاکنون 5738 نفر از مبتلایان به این بیماری در پرو جان خود را از دست دادهاند. این کشور از لحاظ شمار مبتلایان در جایگاه هشتم جهان قرار گرفته است.
کرونا در فرانسهشمار قربانیان در فرانسه به 29 هزار و 296 نفر و تعداد افراد مبتلا به 154 هزار و 591 نفر رسیده است.
آلمان و اتریش بازرسی مرزی را لغو میکنند
آلمان کنترل مرزی با سوئیس، فرانسه، اتریش و دانمارک را از روز دوشنبه لغو میکند. اتریش هم ایستگاههای بازرسی در مرزهش با ایتالیا را از روز سه شنبه برمیدارد و به مقررات قرنطینه برای مسافران بیش از ۲۰ کشور اروپایی خاتمه میدهد. کنترل مرزی بین آلمان و اتریش در حال حاضر لغو شده است. بر این اساس شهروندان اتریش بدون نیاز به نشان دادن نتیجه منفی آزمایش کرونا و قرنطینه میتوانند به کشورشان بازگردند.
کرونا در ترکیه
شمار جانباختگان بر اثر ابتلا به کرونا در نرکیه با ثبت 17 فوتی دیگر طی 24 ساعت گذشته به 4 هزار و 746 تن و تعداد افراد مبتلا به 173 هزار و 36 نفر رسیده است.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در عربستان سعودی از 112 هزار نفر گذشتوزارت بهداشت این کشور اعلام کرد که 3717 مورد جدید ابتلا در شبانه روز گذشته ثبت شده است. تعداد افرادی هم که جان خود را از دست داده اند به 819 نفر رسیده است.
کرونا در چینبه گفته مقامات بهداشتی چین از روز گذشته مواردی که از ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده، 3 مورد بوده است. شمار کل مبتلایان در این کشور تاکنون 83 هزار و 46 نفر گزارش شده است.
کرونا در تاجیکستان؛ ۷۳ مورد جدید، تصویب جریمه برای نزدن ماسکوزارت بهداشت و تأمین اجتماعی تاجیکستان از شناسایی ۷۳ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در این کشور در شبانهروز اخیر خبر داده است.
به گزارش این وزارتخانه، تا چهارشنبه شب (۱۰ ژوئن، ۲۱ خرداد) در مجموع ۴۷۶۳ نفر در تاجیکستان به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شدهاند.
وزارت بهداشت تاجیکستان همچنین میگوید، در بیست و چهار ساعت اخیر ۱۳۲ نفر در این کشور بهبود یافته اند و شمار کل بهبود یافتهها به ۲۹۴۷ نفر رسیده است.
مقام های بهداشتی میگویند، در هفته اخیر کسی در این کشور از بیماری ناشی از ویروس کرونا جان نداده است.
طبق گزارش های رسمی، از آغاز شیوع کرونا در تاجیکستان تا امروز ۴۸ نفر در این کشور جان خود را از دست دادهاند.
همزمان، پارلمان تاجیکستان امروز با اصلاح قانون کیفری، برای عاملان گسترش عمدی بیماری های عفونی در این کشور از دو تا پنج سال مجازات زندان در نظر گرفت.
در صورت ارتکاب دوباره این جرم، متهمان به ۵ تا ۱۰ سال زندان محکوم خواهند شد.
همچنین طبق اصلاحاتی که امروز پارلمان تاجیکستان به قانون اداری این کشور وارد کرد، برای عاملان نشر اخبار غیرواقعی در باره بیماری های همه گیر در رسانهها نیز مجازات مالی بین ۵۷ دلار تا ۱۱۳۰ دلار تعیین شده است.
از سوی دیگر، از این پس افرادی که ماسک به صورت نزنند و فاصله گذاری در اماکن عمومی را رعایت نکنند، از ۱۱ تا ۲۸ دلار جریمه خواهند شد.
آمار رسمی کرونا در افغانستان؛ بیش از ۲۲هزار مبتلا و ۴۰۵ مرگ
وزارت صحت/بهداشت افغانستان اعلام کرده که در شبانه روز گذشته ۲۱ نفر از مبتلایان به بیماری کووید ۱۹ در این کشور جان باختهاند و آمار رسمی جان باختگان به ۴۰۵ نفر افزایش یافته است. همچنین بنابر اطلاعات این وزارتخانه در شبانه روز گذشت ۱۱۲۸ نمونه مشکوک مورد آزمایش قرار گرفته که از این میان ۶۸۴ مورد آن مثبت تشخیص شده است. براساس آمار رسمی، شمار مجموعی مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۲۲هزار و ۱۴۳ نفر رسیده است.
احمد جواد عثمانی، سرپرست وزارت بهداشت امروز در یک نشست خبری گفت: مشکل کمبود کپسول اکسیژن در بیمارستانهای ویژه کرونا در شهر کابل حل شده است.
عثمانی افزود با شش کارخانه تولید اکسیژن قراردادی به امضا رسیده که براساس آن قرار است کارخانههای یاد شده به صورت روزانه یک هزار کپسول اکسیژن در اختیار بیمارستانهای ویژه کرونا در شهر کابل قرار دهند.
وزارت بهداشت ایران: ۸۱ تن دیگر بر اثر کرونا جان باختند
وزارت بهداشت ایران اعلام کرده که در ۲۴ ساعت گذشته ۸۱ تن از مبتلایان به کرونا در این کشور جان باختهاند. به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۲ هزار و ۱۱ تن به شمار مبتلایان به کرونا افزوده شده و به این ترتیب مجموع بیماران کرونا در ایران به ۱۷۷هزار و ۹۳۸ تن رسیده است. سیما سادات لاری مجموع شمار جان باختگان کرونا را هشت هزار و ۵۰۶ تن گزارش کرده است.
شمار شهرهای قرمز خوزستان کاهش یافتاستاندار خوزستان از کاهش شمار شهرهایی که در این استان به دلیل شدت شیوع کرونا قرمز نامگذاری شده بودند خبر داده و گفته این شمار از ۱۶ شهر به ۹ شهر رسیده است.
غلامرضا شریعتی در این رابطه گفته "البته این وضعیت طبق پروتکل دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است. پروتکل دانشگاه علوم پزشکی اهواز محتاطانهتر است و طبق پروتکل وزارت بهداشت، تعداد شهرهای قرمز خوزستان کمتر از این است."
استاندار خوزستان با اشاره به کاهش موارد بستری در هفته پانزدهم شیوع کرونا در استان خوزستان نسبت به هفته پیش از آن، گفته " با افزایش نمونهگیری، بیماران سریعتر شناسایی و زودتر، از دیگر افراد جامعه جدا شدهاند که این مساله باعث کاهش روند موارد بستری شده است."
این در حالی است که سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از افزایش دوباره موارد بستری کرونا در استان خوزستان خبر داده و ابراز نگرانی کرده است. فرهاد ابولنژادیان این افزایش دوباره مبتلایان را مربوط به ۲ روز گذشته عنوان کرده است.
کرونا در ایران؛ ۷ هزار پرستار مبتلا شدند
رئیس کل سازمان نظام پرستاری ایران از ابتلای ۷ هزار تن از پرستاران به کرونا خبر داده و گفته که ۱۸ تن از آنان جان باختهاند.
محمد میرزابیگی ضمن اشاره به کمبود پرستار گفته "اکنون ۱۱۰ هزار پرستار برای ۱۴۰ هزار تخت مشغول فعالیت هستند." به گزارش ایسنا وی یادآور شده که حدود ۶۵ هزار پرستار در بحران شیوع کرونا با بیماران در ارتباط مستقیم بودهاند و و "۵۰ درصد از این افراد بین ۲ هفته تا ۲ ماه بر بالین بیمار مستقر بودند و خانواده خود را ندیدند."
۵ هزار پرسنل درمانی اصفهان 'درگیر کرونا' شدند
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره شیوع کرونا در این استان گفته "بیش از ۵ هزار نفر از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درگیر این بیماری شدند که تنها یک پزشک در اصفهان و یک راننده در نظنز در اثر این بیماری فوت کرد."
بهروز کلیدری شمار کل مبتلایان در استان اصفهان را ۱۰ هزار و ۸۰۰ تن گزارش کرده و ۱۵ اسفند تا ۱۵ فروردین را دوره اوج ابتلا به این بیماری گزارش کرده است. به گفته وی در حال حاضر ۴۰۰ تن از مبتلایان همچنان بستری هستند و هزار و ۴۸۴ مبتلا هم درگذشتهاند.
کرونا در مکزیکبنابر اعلام وزارت بهداشت مکزیک این کشور در بیست و چهار ساعت گذشته 4199 مورد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را شناسایی کرده که در مجموع تعداد مبتلایان به 124 هزار و 301 نفر رسیده است. همچنین مجموع فوتیهای ناشی از این بیماری در مکزیک به 14 هزار و 649 نفر رسیده است.
به رغم آمار تصاعدی ابتلا به کرونا و مرگ و میر در اثر آن دولت مکزیک در آغاز هفته جاری برخی محدویتهای اعمالشده برای مقابله با کرونا را لغو کرد. به عنوان مثال برخی از کارهای خدماتی غیر ضروری میتوانند کارشان را از سر بگیرند.
رییسجمهور مکزیک، آندرس مانوئل لوپز اوبرادور از یک "وضعیت جدید" سخن گفته که کشورش باید خود را برای آن آماده کند.
دبیرکل سازمان ملل: گردشگری میتواند عامل همبستگی در برابر کرونا باشد
دبیرکل سازمان ملل متحد گفته که از صنعت گردشگری میتوان به عنوان سکویی برای غلبه بر تاثیرات کووید-۱۹ استفاده شود. آنتونیو گوترش گفته گردشگری میتواند همبستگی و اعتماد را به عنوان مسایلی حیاتی در پیشروی همکاری جهانی سبب شود که در حال حاضر به شدت ضروری است.
پژوهشگران سازمان ملل متحد با اشاره به شیوع کرونا در جهان میگویند که حدود ۱۲۰ میلیون شغل در صنعت گردشگری میتواند در معرض خطر قرار گیرد. در بریتانیا و بسیاری دیگر از کشورها همچنان محدودیتهایی برای سفر وجود دارد. هدف از این محدودیتها مقابله با شیوع کرونا است.
ویژگی تازه نقشه گوگل روی تلفن همراه
اپلیکیشن نقشه گوگل برای جلوگیری از ازدحام در وسایل حمل و نقل عمومی به مسافران هشدار میدهد. کاربران این اپلیکشن از این پس و همزمان با شیوع ویروس کرونا هشدارهایی را دریافت میکنند که در سفرهای درون شهری محدودیتهای وضع شده را رعایت کنند.
همچنین کاربران از تعلیق وسایل حمل و نقل عمومی به دلیل شیوع کرونا مطلع میشوند. این ویژگی اپلیکیشن نقشه گوگل در بریتانیا، آرژانتین، استرالیا، بلژیک، برزیل، کلمبیا، فرانسه، هند، مکزیک، هلند، اسپانیا، تایلند و ایالات متحده آمریکا قابل استفاده خواهد بود. با شیوع کرونا خدمات حمل و نقل عمومی در بسیاری از کشورها کاهش یافته است.