ویروس کرونا در حالی که از محدودیتها و مقررات قرنطینه به تدریج در برخی نقاط جهان به ویژه در اروپا کاسته میشود، همچنان در قلمروهای جدیدی شیوع مییابد و قربانی میگیرد. شمار مبتلایان به کووید-19 در سراسر جهان از شش میلیون و 920 هزار نفر عبور کرد. شمار قربانیان کووید-۱۹ نیز به بیش از 400 هزار نفر رسیده است.

ویروس کرونا در حالی که از محدودیتها و مقررات قرنطینه به تدریج در برخی نقاط جهان کاسته میشود، همچنان در قلمروهای جدیدی شیوع مییابد و قربانی میگیرد. شمار مبتلایان به کووید-19 در سراسر جهان از شش میلیون و 920 هزار نفر عبور کرد.
به گزارش
اعتدال، روند افزایش مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در 215 کشور مختلف جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان قربانی میگیرد.
تازهترین آمارها حاکی از آن است که شمار قربانیان کروناویروس جدید، عامل بیماری کووید-۱۹ به بیش از 400 هزار نفر رسیده است.
همچنین بنابر تازهترین آمارها 3 میلیون و 388 هزار و 286 نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ تاکنون بهبود یافتهاند.
آمریکا همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار داشته و بیشترین آمار قربانیان و مبتلایان به این بیماری را به خود اختصاص داده است. همچنین برزیل و روسیه به لحاظ تعداد مبتلایان در رتبههای دوم و سوم جای گرفته و انگلیس نیز پس از آمریکا بیشترین شمار قربانیان ناشی از کروناویروس را به خود اختصاص داده است. ویروس کرونا هم اکنون در کشورهای آمریکای جنوبی به خصوص برزیل، پرو و شیلی در حال پیشروی است.
در حالی که تا چندی پیش اروپا به یکی از مراکز شیوع کروناویروس جدید در جهان تبدیل شده بود اما این عفونت اکنون در بیشتر کشورهای اروپایی کنترل شده است و در حال حاضر آمریکای جنوبی به ویژه برزیل و مکزیک به دو کانون جدید برای شیوع این ویروس تبدیل شده و سازمان جهانی بهداشت نیز نسبت به وضعیت کشورهای این منطقه ابراز نگرانی کرده است.
تاکنون در بسیاری از کشورهای درگیر کروناویروس جدید محدودیتهای اعمال شده برای کنترل شیوع این عفونت برداشته شده و علاوه بر بازگشایی کسب و کارها، امکان سفر و تردد برای افراد فراهم شده است.
کشورهای روسیه، اسپانیا، بریتانیا، هند، ایتالیا، پرو، آلمان، و ایران به ترتیب جایگاههای سوم تا دهم جدول تعداد مبتلایان کرونا را به خود اختصاص دادهاند.
آخرین آمار و اطلاعات مربوط به شیوع ویروس کرونا در ایران و جهان در روز شنبه 17 خرداد 1399 (6 ژوئن 2020 میلادی) را در اینجا دنبال کنید.
کرونا در آمریکا، بیش از 111 هزار نفر جان باختندآمریکا با 111 هزار و 726 مورد مرگ و 1.977 میلیون مورد ابتلا بیش از هر کشوری در این همهگیری آسیب دیده است.
مجموع درگذشتگان در برزیل به بیش از 35 هزار نفر رسیدبا مرگ 999 نفر در اثر کرونا طی شبانهروز گذشته در برزیل، مجموع جانباختگان در این کشور به 35 هزار 211 نفر رسید. تنها در ساعات گذشته 164 نفر به آمار فوتی های برزیل اضافه شده است.
تا کنون بیش از 651 هزار مورد ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در برزیل گزارش شده است. بدین ترتیب برزیل پس از آمریکا دومین کشور از نظر آمار مبتلایان به ویروس کرونا در سراسر جهان است.
در برزیل تعداد واقعی مبتلایان به کرونا بسیار بالاتر از آمار اعلامشده است چرا که این کشور از تجهیزات کافی پزشکی برای انجام تست کرونا برخوردار نیست.
افزایش شمار مبتلایان در روسیهروسیه از مرگ 197 نفر و ابتلای 8 هزار و 855 نفر به کرونا در شبانهروز گذشته خبر داد.
این کشور با 458 هزار و 689 مورد ابتلا و 5725 مورد مرگ، از نظر میزان ابتلا پس از آمریکا و برزیل در دنیا سوم است.
کرونا در اسپانیاآمار شیوع کرونا در اسپانیا نشان میهد تعداد فوتیهای کرونا به 27 هزار و 135 تن رسیده است. این آمار همچنین از ابتلای 288 هزار و 390 تن به ویروس کووید-۱۹ حکایت دارد.
اسپانیا پنجمین آمار مرگ بر اثر کرونا را در جهان دارد. با این حال سرعت مرگ و میر در این کشور به شدت کاهش یافته و در 24 ساعت گذشته تنها یک مورد فوتی گزارش شده است.
هند از ابتلای بیش از ۱۰ هزار نفر به ویروس کرونا در شبانه روز گذشته خبر داد
هند از ثبت بیش از 10 هزار مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در 24 ساعت گذشته خبر داده است. به این ترتیب هند ششمین کشوری است که بیشتر شمار مبتلایان به کرونا را در جهان داراست. در حال حاضر شمار مبتلایان در این کشور 246 هزار و 454 نفر اعلام شده است.
آمار مرگ و میر هم 6946 نفر است.
افزایش شمار مبتلایان در پاکستان و بنگلادشموارد ابتلا به ویروس کرونا در کشورهای پاکستان و بنگلادش به سرعت در حال افزایش است.
افزایش موارد ابتلا در این سه کشور به دنبال لغو قرنطینه و کاهش محدودیت ها بوجود آمده است.
پاکستان در حال حاضر 93 هزار و 983 مورد ابتلا را تایید کرده است.
در بنگلادش بیش از 63 هزار نفر تاکنون به کرونا مبتلا شده اند.
آمار مرگ و مرگیر در این کشورها نسبتا پایین گزارش شده است. در پاکستان 1935 نفر و در بنگلادش 846 نفر جان خود را تاکنون از دست داده اند.
کرونا در آلمانآلمان از 185 هزار و 598 مورد ابتلا به ویروس کرونا و فوت 8769 بیمار کووید-۱۹ خبر داده است. در 24 ساعت گذشته تنها 7 نفر در آلمان جان خود را از دست داده اند.
کرونا در ایتالیاشمار جانباختگان بر اثر ابتلا به کرونا در ایتالیا با ثبت 72 فوتی دیگر طی 24 ساعت گذشته به 33 هزار و 846 تن رسیده است که این کشور را از لحاظ شمار قربانیان کرونا در رتبهی چهارم جهان پس از ایالات متحده، انگلیس و برزیل قرار میدهد.
تعداد کل موارد قطعی ابتلا به کرونا در ایتالیا با افزایش 270 مورد جدید در روز گذشته به 234 هزار و 801 نفر رسیده است که این کشور را از لحاظ شمار مبتلایان در جایگاه هفتم جهان پس از ایالات متحده، برزیل، روسیه، اسپانیا، انگلیس و هند قرار میدهد.
آمار مرگ و میر به بیش از ۴۰ هزار نفر رسیدبریتانیا دومین کشورجهان است که آمار مرگ در اثر کرونا در آن به بیش از 40 هزار نفر رسیده است.
بر اساس آمار مقامات بهداشتی بریتانیا با اضافه شدن 204 مورد مرگ در اثر کرونا از دیروز تا امروز، در مجموع 40 هزار و 465 نفر در این کشور در اثر بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست دادند. فقط آمریکاست که بالاترین آمار مرگ در اثر شیوع این بیماری را داراست.
کرونا در فرانسهشمار قربانیان در فرانسه به 29 هزار و 111 نفر و تعداد افراد مبتلا به 153 هزار و 55 نفر رسیده است.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در عربستان سعودی از 98 هزار نفر گذشتوزارت بهداشت این کشور اعلام کرد که 3121 مورد جدید ابتلا در شبانه روز گذشته ثبت شده است. تعداد افرادی هم که جان خود را از دست داده اند به 676 نفر رسیده است.
کرونا در چینبه گفته مقامات بهداشتی چین از روز گذشته مواردی که از ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده، تنها 3 مورد بوده است. شمار کل مبتلایان در این کشور تاکنون 83 هزار و 30 نفر گزارش شده است.
کرونا در افغانستان: ۱۸ بیمار در شبانه روز گذشته جان باختند
وزارت بهداشت افغانستان از مرگ ۱۸ بیمار مبتلا به کرونا و شناسایی ۵۸۲ مورد جدید ابتلا در شبانهروز گذشته خبر داد.
در همین مدت فقط ۷۶۱ فرد مشکوک به ابتلا به این بیماری مورد آزمایش قرار گرفته است.
بر اساس آمار رسمی، شمار مبتلایان به کرونا در افغانستان به ۱۹هزارو ۵۵۱ نفر رسیده که ۳۲۷ نفرشان جان باختهاند.
در حال حاضر کابل با ۷هزارو ۷۱۷ واقعه مثبت، هرات با ۳هزار و ۶۲۱ مورد، و بلخ با با یک هزار و ۳۷۵ رویداد مثبت، سه ولایتی اند که بیشترین واقعات مثبت در آن شناسایی شده است.
وزیر بهداشت افغانستان: پوشیدن ماسک از فردا اجباری است
احمد جواد عثمانی سرپرست وزارت صحت عامه/بهداشت، امروز در یک نشست خبری گفت: برای جلوگیری از کرونا طرحی را به رهبری دولت پیشنهاد کرده که مورد تایید قرار گرفته و سر از فردا استفاده از ماسک اجباری است، رعایت دو متر فاصله، رعایت بهداشت فردی و محیط از موارد مهم این طرح است.
آمار رسمی کرونا در ایران: مرگ ۷۵ بیمار و شناسایی ۲۲۶۹ بیمار جدید
وزارت بهداشت ایران اعلام کرد که در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۵ بیمار کووید۱۹جان خود را از دست دادند و ۲۲۶۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در ایران شناسایی شد که ۵۲۷ مورد بستری هستند.
مجموع مبتلایان بر اساس آمار رسمی در ایران به ۱۶۹ هزار و ۴۲۵ نفر و مجموع موارد مرگ در اثر این بیماری به ۸۲۰۹ نفررسید.
به گفته سخنگوی وزارت بهداشت ایران تاکنون یک میلیون و ۶۰ هزار و ۱۲۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در ایران انجام شده است.
استاندار کرمانشاه از پیک دوم کرونا خبر داد: '۲۵۶ نفر بستری هستند'
هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه گفت که شواهد نشان میدهد که پیک دوم کرونا در کرمانشاه آغاز شده است.
بازوند گفت: در پیک اول بیماری تعداد افراد بستری در استان به ۱۹۴ نفر رسید، اما اکنون در پیک دوم با ۲۵۶ نفر بستری مواجهیم که بسیار خطرناک است. همچنین جبران خسارت اقتصادی ناشی از شیوع کرونا به ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در استان نیاز دارند.
رکورد مرگ بر اثر کرونا ظرف ۲۴ ساعت در مکزیکبر اساس آمار مقامات رسمی کشور مکزیک تعداد کشته شدگان بر اثر بیماری کووید ۱۹ مجموعا تاکنون 13 هزار و 170 نفر در اثر بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست دادهاند. تنها در 24 ساعت 625 مرگ جدید بر اثر این بیماری ثبت شده است. همچنین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در حال حاضر در مکزیک 110 هزار و 26 نفر است.
به رغم آمار تصاعدی ابتلا به کرونا و مرگ و میر در اثر آن دولت مکزیک در آغاز هفته جاری برخی محدویتهای اعمالشده برای مقابله با کرونا را لغو کرد. به عنوان مثال برخی از کارهای خدماتی غیر ضروری میتوانند کارشان را از سر بگیرند.
رییسجمهور مکزیک، آندرس مانوئل لوپز اوبرادور از یک "وضعیت جدید" سخن گفته که کشورش باید خود را برای آن آماده کند.
سازمان جهانی بهداشت میگوید در اماکن عمومی ماسک بزنید
سازمان جهانی بهداشت توصیه خود در مورد استفاده از ماسک را تغییر داده و اکنون میگوید مردم باید در اماکن عمومی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا ماسک بزنند.
این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد گفته است اطلاعات جدید نشان میدهد که ماسکها، "سدی بر سر قطرات بالقوه عفونی" هستند.
در حال حاضر برخی کشورها پوشیدن ماسک در اماکن عمومی را اجباری کرده و شماری نیز به مردم توصیه میکنند در اماکن شلوغ ماسک بزنند.
سازمان جهانی بهداشت پیشتر میگفت شواهد کافی در دست نیست که نشان دهد افراد سالم هم باید ماسک بزنند.