آخرین آمارها حاکی از آن است که تا امروز سه میلیون و 383 هزار و 501 نفر در جهان به ویروس کرونا مبتلا شدهاند که از این میان 238 هزار و 587 تن جان باخته و یک میلیون و 72 هزار و 887 نفر نیز بهبود یافتهاند.

آخرین آمارها حاکی از آن است که تا امروز سه میلیون و 383 هزار و 501 نفر در جهان به ویروس کرونا مبتلا شدهاند که از این میان 238 هزار و 587 تن جان باخته و یک میلیون و 72 هزار و 887 نفر نیز بهبود یافتهاند.
به گزارش
اعتدال، آخرین آمار و اطلاعات مربوط به شیوع ویروس کرونا در ایران و جهان در روز جمعه 12 اردیبهشت ۱۳۹۹ خورشیدی (یک مه ۲۰۲۰ میلادی) را در این مطلب پیگیری کنید.
بیش از ٩٥ هزار مبتلا و شش هزار جانباخته کرونا در ایران
وزارت بهداشت میگوید در ٢٤ ساعت گذشته ٦٣ نفر به علت کرونا جانباختهاند و ١٠٠٦ مورد جدید شناسایی شده است.
کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت ایران، امروز (جمعه دوازدهم اردیبهشت) گفت شمار موارد قطعی کرونا در ایران به ۹۵٦٤٤ و کل جان باختگان کرونا به ٦٠٩١ نفر رسیده است.
بنا به آمار رسمی ٧٦٣١٨ هزار نفر بهبود یافتهاند و ٢٨٩٩ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند.
به گفته جهانپور ۴۷۵ هزار و ۲۳ مورد تست پیسیآر برای تشخیص کرونا انجام شده است.
در حال حاضر شهرها و استانهای ایران به سه وضعیت سفید، زرد و قرمز طبقهبندی شدهاند. حسن روحانی، رئیس جمهوری گفته است که بزودی شهرستانهای سفید معرفی میشوند.
آمریکا همچنان بالاترین میزان مرگ و میر و ابتلا به کرونا را دارد
تا روز جمعه ۱۲ اردیبهشت در آمریکا بیش از یک میلیون و 119 هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و بیش از 65 هزار نفر جان باختهاند. آمریکا بیشترین تعداد بیمار مبتلا به کرونا را در جهان دارد.
در ۲۴ ساعت گذشته 1277 نفر جان خود را در اثر ابتلا به این بیماری در ایالات متحده از دست دادهاند که شمار افراد جانباخته در این کشور بر اثر کووید ۱۹ به 65 هرار و 133 نفر رسیده است. هم چنین در طول شبانه روز گذشته 24153 نفر به تعداد مبتلایان به کرونا در این کشور اضافعه شده که مجومع مبتلایان به یک میلیون و 119 هرار و 176 نفر رسیده است.
در دنیا، آمریکا همچنان بزرگترین کانون بیماری و تنها کشوری است که تعداد مبتلایانش از یک میلیون نفر فراتر رفته است و شمار جانباختگانش نیز از 65 هزار نفر گذشته است.
بعد از آن بزرگترین کانونها به ترتیب، اسپانیا و ایتالیا هستند که بیش از دویست هزار مبتلا دارند. شمار قربانیان در اسپانیا به نزدیک 25 رسیده و در ایتالیا از 28 هزار نفر فراتر رفته است.
در رده بعد بریتانیا، فرانسه و آلمان هستند که بیش از 160 هزار مبتلا دارند با این حال شمار قربانیان در بریتانیا و فرانسه بیش از چهار برابر آلمان است، به ترتیب بیش از 27 و 24 هزار نفر.
ترکیه، روسیه، ایران و برزیل هم از نظر ابتلا در ردههای بعدی هستند.
*دانشمندان آلمانی میگویند کودکان نیز ممکن است به اندازه بزرگسالان ناقل ویروس باشند.*در بسیاری از کشورهای اروپایی، محدودیتها کاسته شده و مدارس و زمینهای بازی بچهها باز شدهاند.کارشناسان هشدار دادهاند که بازگشایی مدارس بر اساس این فرضیه که کودکان نمیتوانند مانند بزرگسالان ویروس را پخش کنند درست نیست.
*دستگاه تنفس مصنوعی طرح مهندسان ناسا به تأیید سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا (افدیای) رسید.دستگاه «وایتال» با فشار بالا ویژه بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» طراحی شده است. «وایتال» بر خلاف دستگاههای سنتی تنفس مصنوعی که سالها مورد استفاده قرار میگیرند، سه تا چهار ماه عمر میکند.
*مرکز هنری واکر در شهر مینیاپولیس، به مناسبت شیوع ویروس کرونا و قرنطینه خانگی، مجموعه ای از آرشیو نفیس سینمایی خود را بصورت رایگان در اینترنت منتشر کرد. این مجموعه شامل مستر کلاسهای دیداری و شنیداری سینماگران بزرگی چون عباس کیارستمی، انیس واردا، اسپایک لی یا وارنر هرتسوگ نیز هست.
*موکش آمبانی، ثروتمندترین مرد آسیا اعلام کرد که تا زمانی که تأثیر بحران کرونا کمرنگ نشده است حقوق دریافت نمیکند.
آمبانی، مدیرعامل شرکت صنایع «ریلاینس» است که در بخشهای گوناگون نفتی و مخابراتی سرمایهگذاری کرده است.
فوربز ثروت این میلیاردر هندی را بالای ۵۳ میلیارد دلار تخمین زده است.
* دانشمندانی که برای وزارت دفاع آمریکا کار میکنند موفق شدهاند تست سریعی را برای تشخیص «کووید-۱۹» طراحی کنند که قادر خواهد بود ناقلان بالقوه را پیش از آنکه بیمار شوند و ویروس را پخش کنند شناسایی کند. این آزمایش خون که توسط «آژانس پروژههای پژوهشی پیشرفته دفاعی» طراحی شده است میتواند وجود ویروس در بدن شخص را ۲۴ ساعت پس از ابتلا و زمانی که هنوز بیمار علائمی ندارد تشخیص دهد.*«صندوق نجات کودکان» تخمین میزند بیش از ۷ میلیون کودک در افغانستان در خطر گرسنگی قرار بگیرند.
با افزایش قیمت مواد غذایی در پی بحران شیوع کرونا، این نهاد خیریه بینالمللی میگوید یک سوم جمعیت افغانستان که شامل ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار کودک است با کمبود محصولات غذایی روبرو خواهند شد.
*شرکت آمریکایی بیوتکنولوژی «مودرنا» برای تولید یک میلیارد دز واکسن ضدکرونا، قراردادی ده ساله با شرکت داروسازی «لونزا» مستقر در سوئیس بسته است.
این واکسن مراحل اولیه آزمایشهای بالینی قرار دارد. واکسن «ام آر اِن اِی-۱۲۳» طرح شرکت «مودرنا» بر خلاف واکسنهای سنتی از ویروس تضعیف شده استفاده نمی کند بلکه ازمولکول «پیامرسان آر اِن اِی» بهره میبرد.
*روسیه، با ۷ هزار و ۹۳۳ مورد جدید جدید ابتلا به ویروس کرونا، بالاترین افزایش روزانه در شمار مبتلایان به «کووید-۱۹» را ثبت کرد.
در کل، ۱۱۴ هزار و ۴۳۱ نفر در روسیه به این بیماری مبتلا شدهاند.
در ۲۴ ساعت گذشته 96 نفر جان خود را در اثر ابتلا به این بیماری در روسیه از دست دادهاند که شمار افراد جانباخته در این کشور بر اثر
کووید ۱۹ به 1196 نفر رسیده است.
روز گذشته، «میخائیل میشوستین»، نخستوزیر این کشور نیز اعلام کرد به «کووید-۱۹» مبتلا شده و خود را ایزوله کرده است.
تلویزیون روسیه هنگام اعلام بیماری میشوستین، او را نشان داد که با تماس
تصویری با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه صحبت میکرد و به او میگفت:
"همین الان متوجه شدم آزمایش کرونای من مثبت بوده است."
*خواننده مشهور مکزیکی در ۸۵ سالگی بر اثر کرونا درگذشت
اسکار چاوز، خواننده مشهور مکزیکی که با ترانههای اعتراضیاش شهرتی جهانی پیدا کرده بود در اثر ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» در ۸۵ سالگی از دنیا رفت.
وزیر فرهنگ مکزیک در توییتی با خانواده این خواننده سرشناس ابراز همدردی کرد و گفت به لطف او، صدای اعتراض خاموش نخواهد شد.
در افغانستان، شمار مبتلایان به ویروس کرونا همچنان رو به افزایش است و به ۲ هزار و ۳۳۵ نفر رسیده است.تعداد مبتلایان به «کووید-۱۹» میان اعضای کادر درمانی این کشور نیز افزایش یافته است.
به گزارش گاردین، به رغم قرنطینه، هنوز در بسیاری از شهرهای افغانستان، خیابانها شلوغ است و مردم به رفتوآمد ادامه میدهند.
شمار بهبودیافتگان ویروس کرونا از یک میلیون نفر فراتر رفت
طبق اطلاعات و آمار دانشگاه جان هاپکینز، بیش از یک میلیون نفر از مبتلایان به ویروس جدید کرونا که بهطور رسمی ثبت شده بودند، پس از طی دوره درمان بهبود پیدا کردند.
طبق این گزارش تا عصر جمعه یک مه (۱۲ اردیبهشت) یک میلیون و 72 هزار و 887 نفر در فهرست بهبودیافتهها از این بیماری ثبت شدهاند.
دانشگاه هاپکینز البته اشاره میکند که این شمار بهبودیافتگان در موارد رسمی ثبت شده است که با روشهای آزمایش هر کشور متفاوت است. بر اساس این گزارش برخی از موارد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا نیز وجود دارد که بنا به توصیه پزشک در خانه قرنطینه شدهاند اما نام این افراد در میان افراد مبتلا به کووید ۱۹ ثبت نمیشود بنابراین شمار واقعی بهبودیافتگان این بیماری میتواند بسیار بیشتر باشد.