کد خبر: ۲۳۵۰۵۷
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۸
محققان آمریکایی به تازگی اعلام کرده‌اند که خوردن گردو به عنوان میان‌وعده در بعد از ظهر، سلامت روده‌ها را تقویت کرده و از بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند.

به گزارش اعتدال به نقل از ساینس دیلی؛ تحقیقات جدید منتشر شده در ژورنال آمریکایی تغذیه نشان می‌دهد مواد غذایی مانند گردو مجموعه متنوعی از اسیدهای چرب، فیبر و ترکیبات فعال زیستی برای رشد میکروبیوم‌های روده را فراهم می‌کند و این روند می‌تواند به تولید متابولیت‌های مفید برای بدن کمک کند. بین تغییرات باکتری‌های روده و عوامل خطر بیماری قلبی ارتباط معنی‌داری وجود دارد. بنابراین هرچه تعداد باکتری‌های خوب افزایش یابد، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کم می‌شود. کریستینا پیترسن؛ از نویسندگان ارشد این مطالعه گفت: مصرف روزانه گردو سطح کلسترول و فشار خون را کاهش می‌دهد. به طور کلی جایگزین کردن انواع آجیل بدون نمک با سایر میان‌وعده‌های شیرین و شور، یک تغییر نسبتا ناچیز ولی دارای مزایای عمده سلامتی است. مصرف آجیل در بسیاری از رژیم‌های سالم مانند رژیم مدیترانه‌ای توصیه می‌شود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
عکس خبری