کد خبر: ۱۹۸۸۴۸
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰
پزشکان هشدار می‌دهند که رژیم غذایی با کربوهیدرات پایین خطر ابتلا به نارسایی مادرزادی را افزایش می‌دهد.
متخصصان علوم پزشکی در آمریکا معتقدند کاهش چشمگیر کربوهیدرات از رژیم غذایی در دوران بارداری خطر تولد نوزادان مبتلا به نارسایی مادرزادی را افزایش می‌دهد.

این متخصصان دریافته‌اند در مقایسه زنان بارداری که میزان کربوهیدرات دریافتی خود را محدود نکرده‌اند گروهی که از مصرف کربوهیدرات‌ها خودداری کرده یا آن را کاهش می‌دهند ۳۰ درصد بیشتر احتمال دارد نوزادان مبتلا به نارسایی مادرزادی به دنیا آورند.

به گفته متخصصان آمریکایی این نارسایی‌های مادرزادی می‌تواند موجب مرگ یا معلولیت‌های دائمی شود.

به گزارش هلث دی نیوز، این متخصصان آمریکایی اظهار داشتند: رژیم غذایی مادر قبل و در دوران بارداری نقش مهمی در رشد جنین دارد. اما در این بررسی مشخص شد مصرف پایین کربوهیدرات می‌تواند خطر ابتلا به نارسایی مادرزادی را در نوزادان تا ۳۰ درصد بیشتر می‌کند.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
* کد امنیتی:
اخبار داغ